Kent Konseyi, Palu Raporu Hazırlıyor

Elazığ Kent Konseyi, Palu'nun tarihi ve kültürü ile ilgili değerlendirme raporu hazırlayacak. Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu, Palu'nun turizm alanında daha iyi yerlere gelebilmesi amacıyla böylesi bir rapor hazırladıklarını söyledi.

Kent Konseyi, Palu Raporu Hazırlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Kent Konseyi çalışmalarına devam ediyor. Kent konseyi Başkanı Av. Rüstem Septioğlu, Palu’da tarihi yerleri gezerek, incelemelerde bulundu.

Septioğlu, Palu’nun tarihi ve kültürü ile ilgili değerlendirme raporu hazırlayarak, eksikliklerin ortaya koyulacağını söyledi.

Başkan Septioğlu, hazırlanan raporla tespit edilen eksikliklerin giderilerek, Palu’nun turizmde hak ettiği yere gelmesini amaçladıklarını söyleyerek: “Palu ilçemizdeyiz. Palu’nun turizm açısından doğa, inanç, kültür, tarih açısından olsun bir değerlendirme raporu hazırlamak üzere geldik. İlgili kişilerle görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Palu’nun turizmdeki artı ve eksilerini, olması gerekenleri değerlendirdik. Bunları bir rapor haline getirerek Valimize ve Belediye başkanımıza sunarak İl Kültür Müdürlüğümüzle çalışarak buradaki eksiklikleri giderip turizmdeki hak ettiği yere gelmesi konusunda üstümüze düşeni yapmak istiyoruz.” dedi.