Kehinde için G.Antep FK devrede!

 

 

Haber: Hüseyin Kabukçu
Elazığspor'dan yeni sözleşme için Astronomik bir rakam talep eden Nijeryalı oyuncu, Gaziantep FK ile gör&

Kehinde için G.Antep FK devrede!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Haber: Hüseyin Kabukçu
Elazığspor’dan yeni sözleşme için Astronomik bir rakam talep eden Nijeryalı oyuncu, Gaziantep FK ile görüşme halinde. Konuya ilişkin olarak Gaziantep Pusula Gazetesi’nde yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı;
“Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün, geçtiğimiz sezonu Elazığspor’da  kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki Lanre Kehinde’nin transferi için girişimlere başladığı öğrenildi.
Geride bıraktığımız sezonun devre arasında Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Fujairah FC’den Elazığspor’a kiralık olarak gelen 23 yaşındaki forvet oyuncusu ile temaslarını sıklaştıran Gazişehir GFK’nın bu oyuncunun transferi için büyük aşama kaydettiği  gelen bilgiler arasında. Oyuncu ile yapılan ilk görüşmede oyuncunun gelmeye sıcak baktığı da öğrenildi. Kırmızı-Siyah-Beyazlı ekibin 23 yaşındaki forvet oyuncusu ile ikinci bir görüşme gerçekleştireceği ve bu transfere son noktayı koymayı planladığı öğrenildi.
Devre arasında Elazığspor’a transfer olan Lanre Kehinde, 16 resmi maçta görev alırken  bu maçlarda 8 gol ve 1 asistle oynadı. Genç santrafor  ayrıca  sağ ve sol kanatta da görev yapabiliyor.”