KEDİ VE KÖPEK DOSTLARIMIZIN YENİ EVLERİ

BAŞAK MERAL GÜNDÜZ/ Oğuz Akvaryum Petshop işletmecisi Özkan Polat,yaptığı açıklamada,'' Özellikle, bu soğuk günlerde kedi ve köpeklerimiz için polar kedi-köpek evlerine rağbet çok.''dedi.

KEDİ VE KÖPEK DOSTLARIMIZIN YENİ EVLERİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Polat,sözlerine şöyle devam etti:’’Kapılarını soğukta üşüyen sokak hayvanlarına açan güzel insanlarımız var.Özellikle de çocuklarımız var.Ama onlar da yalnız değil. Sokakta yaşayan sahipsiz kedileri düşünen güzel insanlar ve bizlere gelerek kedi-köpek mamalarından,evlerinden alıyorlar.Belediyemiz de  onlar için kedi evleri yaparak küçük can dostlarımızı sevindiriyorlar.’’dedi.

 

KÜÇÜK DOSTLARIMIZIN SAHİPLENEBİLECEĞİ BİR YUVALARI OLMALI

 

Polat,’’Özellikle kedilerin dönemsel olarak yanlız kalmak istemeleri ve karanlık yerler aramalarının önüne geçerek kedilerin sahiplenebileceği bir yuvalarının olması için ideal evleri olmalı.Kedilerimizin ve köpeklerimizin konforlu ve rahat yataklarda uyumasını istiyorsanız onlar için seçebileceğiniz birbirinden şık ve güzel yataklarımız mevcut. O kadar cazip ve şirin modeller var ki içlerinden hangisini seçeceğiniz size ve zevkinize kalmış. Farklı renk ve desenlerde tasarlanmış olan yataklar arasından zevkinize uygun olanı sevimli dostlarımızı mutlu etmek için seçebilirsiniz. Kedinizin-köpeğinizin boyutlarına bağlı kalarak tercih edebileceğiniz modeller arasında yere koyabileceğiniz tarzda olanların yanı sıra içine girip oturabileceği, uyuyabileceği adeta evi gibi benimseyebileceği şık modellerden veya kalorifer üzerine asabileceğiniz modellerden birini seçebilirsiniz.’’dedi. 

KEDİLER KENDİLERİNE BELİRLEDİKLERİ YERDE UYUMAYA BAYILIRLAR

Özkan Polat,’’İsterseniz yünlü kumaştan üretilmiş, içi köpük ve polyester dolgulu çok kullanışlı bir model tercih edebilir, isterseniz koltuk tarzı bir yatak seçebilirsiniz. Kapalı minderli bir model de kedinizi mutlu edebilir. Kediniz ufak ise karyola modelinde bir yatak da minderi ile birlikte tercih edebilirsiniz.Kediler kendilerine belirledikleri yerlerde uyumaya bayılırlar. Eğer evinizde düzeni sağlamak istiyorsanız seçebileceğiniz bir kedi yatağı sayesinde daha kolay düzen sağlayabilmeniz mümkün olabilir. Kedinize alacağınız onu sıcacık tutacak bir yatak hem kedinizin daha keyifli hissetmesini sağlayacaktır hem de zamanla yattığı yeri daha çok benimseyebilmesinde etkili olabilecektir.’’diye ifade etti.