Keban Kaymakamı Esnafların Sorunlarını Dinledi

Nisa Yılmaz/Elazığ'ın Keban İlçesi'nde ilçe Kaymakamı Ersin Tepeli esnafları ziyaret etti. Sahurdan önce vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen Kaymakam Ersin Tepeli, Kebanlı esnaflarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. 

Keban Kaymakamı Esnafların Sorunlarını Dinledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün akşam sahurdan önce Keban’da fırıncılık sektörüyle uğraşan Ahmet Bayer’in fırınını ziyaret eden Kaymakam Ersin Tepeli, burada vakit geçirerek hem esnafla hem de Kebanlı vatandaşlarla sohbet etti.

Samimi muhabbetlerin gerçekleştiği sohbetten sonra açıklamalarda bulunan Keban Pide Fırını sahiplerinden Ahmet Bayer, “Öncelikle Kaymakam Bey’e bizlere yapmış olduğu ziyaretlerden ötürü teşekkür ederim. Bizleri çok mutlu etti. Sahur vakti esnaflarla ziyaret için çarşıya inen Kaymamak Bey’in bizlerin ekmek teknesine gelerek burada bizlerle ve vatandaşlarla sohbet etmesi ve sıkıntılarımızı dinlemesi hem bizi hem de Kebanlı vatandaşları çok memnun etti.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet ederek sıkıntıları dinleyen Kaymakam Ersin Tepeli ziyaretinin ardından fırından ayrıldı.