Kaymak: 'Daha farklı bir takım olacağız'

TFF 3. Lig 2. Grup'ta sezonun ilk yarısını 21 puanla 14. sırada tamamlayan HD Elazığ Karakoçan FK'da kulüp başkanı Tuncay Kaymak, gazetemize değerlendirmelerde bulundu

Kaymak: 'Daha farklı bir takım olacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Sezona play-off hedefiyle başlayan ancak daha sonra yaşadığı inişli-çıkışlı grafikle bu hedefinden uzaklaşan Mavi-Beyazlı Temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan FK’da, Kulüp Başkanı Tuncay Kaymak, gazetemize değerlendirmelerde bulundu.
Yaşanan puan kayıplarından dolayı hedeflerinin uzaklarında kaldıklarını söyleyen başkan Kaymak, “Unutmayalım ki play-off hattıyla aramızda 9 puan var. Son maçımızda 68 Aksaray Belediyespor’u 3-0 gibi farklı bir skorla yendik. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Şunu da unutmayalım son 5-6 maçımızı stopersiz oynadık adeta. Dikkat etmişsinizdir Oğuzhan stopere geçti, Fatih Kıran geçti. Forvetimiz de sakatlık yaşadı. Maalesef o süreçte puan kayıpları yaşadık. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Ligin ikinci yarısında daha farklı bir takım olacağız inşallah. Transferde 4-5 hamle yapıp, ikinci yarıda hedefimize ulaşacağız” dedi.

“4-5 TRANSFER YAPACAĞIZ”
Teknik Direktör Metin Akpunar’ın performansını da değerlendiren başkan Kaymak, “Metin hoca geçen sene Altındağspor’un hocasıydı. O dönemden beri tanıyorum. İyi bir grafik çizdi. Maalesef hocamız geldikten sonra elinde ideal bir 11 olmadı. Forvetsiz, kanatsız oynadı. O dönem şanssız oldu. İkinci devreden umutluyuz. Kadir Taşoğlu’nu kadromuza kattık ilk olarak. 4-5 isim alacağız. Takıma direkt katkı sağlayacak isimleri kadromuza katacağız. Kampa inşallah yeni transferlerimizle giriş yapacağız. Kampımız 2-12 Ocak tarihleri arasında Antalya Belek’te olacak. Hazırlık maçlarımız olacak” şeklinde konuştu.

İÇ SAHA AVANTAJI…
Zirve mücadelesi veren takımlarla maçların iç sahada olmasının avantajlı olacağını belirten HD Elazığ Karakoçan FK Başkanı Tuncay Kaymak, “Iğdır FK olsun, İskenderunspor olsun, play-offa oynayan bütün takımlar Elazığ’a gelecek. Biz iç sahada inşallah puan kaybı yaşamadan tamamlamak istiyoruz sezonu. Her bir puan altın değerindedir dışarıdan getireceğimiz. Mağlubiyette olacaktır tabiki hep kazanacak değiliz. En iyi şekilde sezonun ikinci yarısında play-offu zorlayacağız” dedi.