Karar Resmi Gazete'de... Komisyonda Elazığlı Bir İsim de Görev Alacak

TBMM Genel Kurulunda, Kahramanmaraş merkezli depremlerin sonuçlarının araştırılması için Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kurulan komisyonda CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'da yer aldı.

Karar Resmi Gazete'de... Komisyonda Elazığlı Bir İsim de Görev Alacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TBMM'de, 5 siyasi partinin ortak önergesiyle 6 Şubat’ta meydana gelen ve Elazığ dahil 11 ili etkileyen depremlerin nedenlerini araştırmak amacıyla komisyon kuruldu.

21 ÜYEDEN OLUŞAN KOMİSYON 3 AY SÜREYLE ÇALIŞACAK

TBMM, Elazığ dahil 11 ilde meydana gelen depremi araştıracak. 21 üyeden oluşacak komisyon 3 ay süreyle çalışacak. 

KARAR RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Kahramanmaraş merkezli depremlerin sonuçarının tüm yönleriyle araştırılması, depreme dirençli yapı stoklarının oluşturulması ve kentsel dönüşüm uygulamalarının etkinliğinin artırılması için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla TBMM'de bir komisyon kurulması kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Komisyonda görev yapacak isimler ise şu şekilde belirlendi:

Karar Resmi Gazete'de... Komisyonda Elazığlı Bir İsim de Görev Alacak

MİLLETVEKİLİ EROL: "İLK TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK"

Kurulan komisyonun ilk toplantısını gerçekleştirdiğini sosyal medya hesabından paylaşan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Kahramanmaraş Merkezli Depremlerin Sonuçlarının Araştırılması, Dirençli Yapı Stokunun Oluşturulması ve Kentsel Dönüşüm Etkinliğinin Artırılması İçin Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Meclis Araştırması Komisyonunda ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.