Karakoçlar, Şile'de 3 puan arıyor

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz, Misli.com 3. Lig 3. Grup'un 24. Haftası'nda Şile Yıldızspor'a konuk olacak

Karakoçlar, Şile'de 3 puan arıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 24. Haftası’nda Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, Şile Yıldızspor’la deplasmanda karşılaşacak. Zorlu maçın son çalışmasını bugün İstanbul’da gerçekleştiren ve konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan temsilcimizde Semih Ekmen ve Burak Özbakır sakatlıkları nedeniyle İstanbul’a götürülmedi.

HAKEM SAKARYA BÖLGESİ’NDEN
Şile Yıldızspor – Elazığ Karakoçan FK maçını Sakarya Bölgesi’nden Klasman Hakemi Serkan Önsal yönetecek. Önsal’ın yardımcılıklarını Bilecik Bölgesi’nden Enes Seymen ile Sakarya Bölgesi’nden Cem Harman yapacak. Zorlu müsabakada 4. Hakem olarak ise Kütahya Bölgesi’nden Nevzat Okat görevlendirildi.

MUHTEMEL ONBİR
Teknik Sorumlu Ender Çınar’ın sahaya; Duhan Çağlar, Fatih, Burak Kavlak, Mehmet Eksik, Batuhan, Kaan, Seyid Ahmet, Muhammed Sak, Muhammed Can, Ahmet Can Arık ve Hüseyin onbiriyle çıkması bekleniyor. 3 Mart Çarşamba günü saat 13.00’te başlayacak olan Şile Yıldızspor – Elazığ Karakoçan FK maçına Şile Stadı ev sahipliği yapacak. Bu maç öncesi Karakoçlar 24 puanla 10. Sırada yer alırken, Şile Yıldızspor 32 puanla 8. Durumda. Ligin ilk yarısında Elazığ’da oynanan maçı İstanbul ekibi 4-2 kazanmıştı.