Karakoçlar 3 puan avında

TFF 3. Lig 2. Grup'un 12. Haftası'nda temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan FK, deplasmanda Çarşambaspor'la karşı karşıya gelecek

Karakoçlar 3 puan avında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Mavi-Beyazlı Temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan FK, TFF 3. Lig 2. Grup’un 12. Haftası’nda Çarşambaspor’un konuğu olacak. Perşembe günü Samsun’a karayoluyla geçen temsilcimizde kritik maç öncesi 4 eksik var. Ahmet Can Arık ile Şeyhmus Abdulkadir Aksu kart cezaları, Cuma Ali Üzüm ile Furkan Özhan ise sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Yomraspor’a son dakika golüyle yenilen temsilcimiz, zirve hattına yakınlaşma adına Çarşambaspor deplasmanından 3 puan hedefliyor.

ÇINAR: “GALİBİYET İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”
HD Elazığ Karakoçan FK Teknik Sorumlusu Ender Çınar zorlu maç öncesi yaptığı değerlendirmede, “Son haftalarda istediğimiz sonuçların uzağında kaldık. Buna rağmen ilk yarı için planladığımız puan barajından uzaklaşmış değiliz. İstediğimiz sonuçları almış olsaydık bu hedefimize daha yakın olacaktık. Çarşambaspor karşısında galibiyet için mücadele vereceğiz. Bu maçı kazanıp hem istediğimizi almak, hem de hedefimize doğru bir adım daha atmak istiyoruz” dedi.

HAKEM KAYSERİ’DEN
13 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’te Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanacak olan Çarşambaspor – HD Elazığ Karakoçan FK maçını Kayseri Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Ramazan Haymana yönetecek. Haymana’nın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi’nden Çağlar Mehmet Uludağ ile Yakup Keçeci yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Çankırı Bölgesi’nden Kerim Çataklı görevlendirildi.
Çarşambaspor bu maç öncesi 7 puanla grupta 17. Sırada bulunurken, temsilcimiz 13 puanla 12. durumda.