Kadın kuryeye apartman görevlisinden şiddet
Konyaaltı ilçesi Uluç Mahallesi'nde bir sitede, sipariş teslimi sırasında yaşananlar kan dondurdu. Kadın motokurye Zehra Yumakoğulları, asansörü kullanmak istediği için apartman görevlisi tarafından önce sözlü sonra fiziksel saldırıya uğradı. O anlar kask kamerasına yansırken, genç kadın şikâyetçi oldu.
Olay, önceki akşam saatlerinde Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Uluç Mahallesi'nde meydana geldi. İnternetten verilen bir siparişi teslim etmek için siteye giren Zehra Yumakoğulları, motosikletini park edip apartmana yöneldi. Teslimatı gerçekleştireceği daireye çıkmak için asansör düğmesine bastı. Ancak kabin uzun süre gelmeyince yeniden çağrı yaptı. Tam o sırada üst kattan bir ses yükseldi: "Basma kardeşim!"
O sesin sahibi, apartman görevlisi olduğu iddia edilen kişi, asansörün meşgul olduğunu söyleyerek Yumakoğulları'na merdivenleri kullanmasını söyledi. Bunun üzerine başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Kendisini apartman yöneticisi olarak tanıtan görevli, motokuryeye "Kaskını çıkarmazsan içeri giremezsin" diyerek engel çıkardı. İddiaya göre tartışma iyice tırmanınca görevli, genç kadının asansöre binmesine fiziksel olarak mani oldu.