İYİ Parti Vekil Adayları Seçim Temposuna Hız Kesmeden Devam Ediyor

Seçime 3 gün kala siyasi arenada çalışmalar hız kesmeden devam ederken vatandaş ve siyasiler nefesini tutmuş durumda.  Sokak sokak, cadde cadde, kurum kurum her noktada ki vatandaşa dokunmak için azimle çalışan İYİ Parti Milletvekili adayları seçime son günler kala gündeme dair değerlendirmelerde bulundular.

İYİ Parti Vekil Adayları Seçim Temposuna Hız Kesmeden Devam Ediyor

Yaptıkları açıklamalarda vatandaşların sorunlarına ve seçime 3 gün kala adaylıktan çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik yapılan çirkin saldırıya değininen İYİ Parti milletvekili adayları; “ Gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh gördük. İnsanlarımız artık 21 yıldır kutuplaştırılmış, vatandaşı bölen, ayıran siyasetten bıkmış durumda.” ifadelerinde bulundular. 

SÖNMEZ “BEL ALTI SİYASETİNE KARŞIYIZ”
Seçime son günler kala gündeme dair değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, “Muharrem Bey’in adaylıktan çekilmesine bir şey demiyorum ancak biz ahlaklı siyasetten yanayız kişilerin özel hayatı üzerinden vurulmasını, bel altı vurulmasına karşıyız.” ifadelerine yer verdi.  

Açıklamalarının devamında vatandaşın sorunlarına değinen Milletvekili Adayı Sönmez;  

“Resmi kurumlara yapılan ziyaretlerimiz ve seçim çalışmalarımız aynı yoğunlukla devam ediyor. Bugün bir çok kurumu arkadaşlarımızla birlikte beraber gezdik. Üniversitenin çeşitli fakültelerine gittik. Devlet su işlerine gittik arkadaşlarım başka kurumlara gittiler. Gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh gördük. İnsanlarımız artık 21 yıldır kutuplaştırılmış, vatandaşı bölen, ayıran siyasetten bıkmış durumda. Vatandaş kavga istemiyor. Vatandaş barışık bir siyaset istiyor, adil bir devlet istiyor, adil bir bölüşüm istiyor. İşçisiyle memuru arasında ayrım yapan bir siyaset istemiyor. Personel barışını bozacak şekilde tasarruflar istemiyor. İnsanlarımız enflasyonun indirilmesini istiyor. Üniversitedeki hocalarımız özellikle belediyenin yapılacak işlerde kendilerine danışılmasını istiyor. Yapılacak olan Deprem konutları için mutlaka üniversiteden görüş alması gerektiğini ellerinde ki deprem haritasına göre kontuların yapılması gerektiğini söylüyorlar bizde burda onların tercümanıyız. 

Bana Muharrem İnce’yle ilgili soruyorsunuz ben Muharrem Bey’in adaylıktan çekilmesine bir şey demiyorum ancak biz ahlaklı siyasetten yanayız kişilerin özel hayatı üzerinden vurulmasını, bel altı vurulmasına karşıyız. Dolayısıyla siyasetin bu şekilde yapılmaması lazım. Özel hayatları hedef alarak yapılan bir siyaset, siyaseti çürütür ve Türkiye’de proje siyasetinin önünü tıkar. ” ifadelerine yer verdi. 

EFLATUN “ KURUMLARIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU EHLİYET VE LİYAKAT”

İYİ Parti 3. Milletvekili Adayı Kerim Eflatun,  seçim çalışmaları kapsamında birçok kamu kurumunu ziyarette bulunduğunu ancak nerdeyse birçok kurumda liyakat ve ehliyet konusunda sıkıntının var olduğunu dile getirdi. Milletvekili Adayı Eflatun açıklamalarının devamında; 

“Bizde seçim çalışmaları kapsamında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Kamu kurum ve kuruluşlarını gezmeye devam ediyoruz. Bugün seçim çalışmalarımız kapsamında Karayolları Bölge Müdürlüğünü ziyarette bulundum. Kurumlarda bir defa başlı başına ehliyet ve liyakat sorununun olduğunu görüyoruz. Bunun ötesinde bütün kamu kuruluşlarında olduğu gibi Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde de kamu mühendislerinin feryadıyla karşılaştık.
Ayrıca ülkemizde vatandaşlarımız artık insanları bölen senden olan benden olmayan siyasetinden sıkışmış durumdalar. Cami avlusunda yapılan siyasetten, dini kullanarak yapılan siyasetten insanlar artık bıkmış durumda. İnşallah önümüzdeki günlerde ülkemizi çok güzel neticeler bekliyor.” ifadelerinde bulundu. 

PARÇİKAN VAKFINDAN YOĞUN KATILIM

Yapılan açıklama sonrası çalışmalarına devam eden İYİ Parti teşkilatı Parçikan Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını,  Fırat Üniversitesini, Hayvan Hastanesini ziyarette bulundular. 

Parçikan Vakfının yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda Elazığ İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez ve dernek üyeleri arasında keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. İrfan Sönmez ile görüş alışverişinde bulunan Perçikan Vakıf üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

İYİ Parti Vekil Adayları Seçim Temposuna Hız Kesmeden Devam Ediyor
İYİ Parti Vekil Adayları Seçim Temposuna Hız Kesmeden Devam Ediyor
İYİ Parti Vekil Adayları Seçim Temposuna Hız Kesmeden Devam Ediyor