İYİ Parti Sahada

Zaman zaman bu köşelerden İyi Parti'nin Türkiye'de iyi bir çıkış ivmesi yakalamasına rağmen şehrimizde teşkilatın heyecansız olduğu ve halka inemediğine dair görüşlerimizi ifade etmişlik.

İYİ Parti Sahada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meral Akşener, gittiği yerde vatandaşlarla yaşadığı polemiklere rağmen yükselişini sürdürüyor ve halkta heyecan yaratıyor. 

Elazığ İYİ Parti teşkilatı da son günlerde gerçekleştikleri program ve etkinliklerle halka buluşma ve onların sorunlarını yerinde tespit etme çalışmalarını başlattılar.

Bu kapsamda İyi Parti heyeti son olarak Keban ilçesi ile birlikte Sarıçubuk, Harmantepe, Uzuntarla ve Cip köylerini ziyaret etti.

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or’un öncülüğünde yapılan programlara, İl Teşkilat Başkanı Erhan Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Burak Özgül, Elazığ Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Kahraman Doğan, İş İnsanı ve Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan da eşlik etti.

Gerçekleştirdikleri gezilerde halkın problemlerini dinleyen ve  “Esnaflarımızın derdi dağları aşmış, vatandaşımız ve esnafımız hayat pahalılığı, işsizlik ve belirsizlikten dertli. Esnaflarımız veresiyesiz iş yapamaz halde. Esnaf, vergi ve zamlardan, artan maliyetlerden bunalmış durumda. Kahvehaneler işsiz gençlerimizle dolu. Necip milletimiz bu zulme, bu basiretsiz yönetime layık değil. Bizler çözümün tek kelimeyle iktidar değişiminden yana olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz” diyen İYİ Parti İl başkanı Mevlüt Or, kendi iktidarlarında sorunların çözüleceğini ifade etti.

MHP’den istifa ederek İyi Parti’de siyaset yapma kararı alan ve İyi Parti tabanında büyük ilgi gören eski İl genel Meclisi üyesi ve iş insanı Yüksel Ercan, teşkilat çalışmaları ve samimiyetiyle kamuoyundan destek görüyor.

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde gördükleri manzaranın iç açıcı olmadığını ifade eden Ercan, “Ülkemizde tarımsal destekler yetersiz. Tarım politikaları köylüyü her daim borçlandırmakta. İYİ Parti iktidarında tarım politikalarını yeniden ele alacağımızı, vatandaşın derdine derman olacağımızı belirtmek istiyorum” diyerek çözümün İyi Parti’de olduğunu ifade ederek bu kez iyi partiye daha güçlü destek verilmesi gerektiğini dile getirdi.

İyi Parti heyetinin sahaya inmesi ve halkla buluşması, partinin yapılacak seçimlerde şansını artırıyor. Diğer partilerde bilindik ve yıpranmış yüzlere karşın İyi Parti yeni yüz ve saygın isimlerle halkı da yanına alarak yoluna devam ediyor. Tavan değil taban siyasetini önceleyen İyi Parti’nin yapılacak seçimlerde sürpriz yapması, parti teşkilatının bu çalışmalarıyla hiç de sürpriz olmayacak gibi.

İYİ Parti Sahada