İYİ Parti Kongre Sürecini Başlattı, Açıklama Şaşırttı

İYİ Parti Elazığ İl Teşkilatı, kongre süreci için gerçekleştirdiği parti içi seçimlerle kongre sürecini başlattı.

İYİ Parti Kongre Sürecini Başlattı, Açıklama Şaşırttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl teşkilatı, merkez ilçe, köy ve mahalle delege seçimleri geçtiğimiz Pazar günü Bünyamin Eroğlu Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

AÇIKLAMA ŞAŞIRTTI

Delege seçimlerini gerçekleştiren Elazığ İYİ Parti Teşkilatı’nın açıklaması şaşkınlık yarattı. 

Öyle ki partiden yapılan açıklamada: “Yüksek katılımla gerçekleşen seçimde Gürgözeler Yönetimi 400 delegenin 398 ini kazanarak güven tazeledi” denildi.
Henüz gerçekleştirilmeyen il kongresine rağmen açıklamada “Servet Gürgözeler, güven tazeledi” denilmesi ise kamuoyunda kafa karışıklığına neden oldu.
Gerçekleştirilen delege seçimleri sonucunda İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, açıklamalarda bulundu.

Görgözeler’in açıklaması ise şu şekilde:

“İl Başkanı Servet Gürgözeler yaptığı açıklamada, “Üyelerimiz büyük bir demokrasi sınavı vermişlerdir. Son derece barışçıl şartlar içinde bir seçim yapılmıştır. Partililerimizin gösterdiği ilgi İYİ Partimizin ibresinin yukarı doğru olduğunu göstermiştir. Hedefimiz Elazığ'da 1.parti olmaktır. Bugüne kadar bize güvenen yöneticilerimizi mahcup etmedik bundan sonrada etmeyeceğiz.Türkiye adil ve  ahlaklı yönetime İYİ Partinin iktidarında kavuşacaktır. Adalet arayanlar İYİ Partinin iktidarında adalet görecektir. Hangi partiden olursa olsun herkesi İYİ Parti şemsiyesi altında toplanmaya çağırıyorum. Bu kötü yönetimden kurtulmanın yolu yenileri denemektir. Seçimlerin galibi İYİ Parti olacaktır. Üyelerimize de son delege Seçimimiz de gösterdikleri demokratik duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum.”