İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

14 Mayıs seçimlerine 10 gün kala siyasi partilerin çalışmaları devam ediyor. Sahada en etkili parti olan ve şehir merkezi yanında ilçe, belde ve köylerden de yoğun ilgi ve destek gören İYİ parti, Yüksel Ercan ile iki milletvekili çıkarma gücüne ulaştı.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti, ülke genelinde 15 ilde temayül yoklaması yaptı ve sonuçlarını kamuoyuna açıkladı.

Temayül yoklaması yapılan 15 ilden biri olan Elazığ’da;  parti teşkilatları, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, mahalle ve köy temsilcileri, milletvekili görmek istedikleri isimleri oylayarak tercihlerini ortaya koydular. Yapılan temayül yoklamasında ilk üçe giren İrfan Sönmez, Yüksel Ercan ve Abdulkerim Eflatun ismi, İyi Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan milletvekili aday listesinde de aynen bu sırayla açıklandı.

Diğer partilerin milletvekili aday listeleri, tabanının sesini dinleme ve buna göre aday belirleme yerine genel merkezin tepeden belirlediği isimlerle oluşurken İyi parti tabanına ve teşkilatına verdiği önemi ortaya koydu.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

İYİ PARTİ’DEN YÜKSEK TEMPO

Teşkilatlarını aktif bir şekilde harekete geçirmeyi başaran İyi Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler başta olmak üzere İl, Merkez İlçe, Kadın ve Gençlik kollarının aktif bir şekilde sahaya inmesiyle birlikte olumlu hava yakalandı.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

AV. İRFAN SÖNMEZ’İN SAHA ÇALIŞMALARI PARTİYE İLGİYİ ARTIRIYOR

İyi Parti Milletvekili adayı Av. İrfan Sönmez’in tabanın isteği ile birinci sıra milletvekili adayı olması teşkilatların motivasyon ve heyecanını daha da artırdı. Sönmez, seçimlerde en iyi sonucu alarak iki milletvekili kazanmak amacıyla şehir merkezi yanında ilçe, belde ve köy çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Şehir merkezinde esnaf ve STK ziyaretleri ile parti büro açılışlarına katılan Av. Sönmez, ilçelerde yapılan SKM açılışlarına da katılarak halka buluşmaya devam ediyor.

İyi Parti Milletvekili adayı Sönmez, bu çalışmalarla birlikte geçmişten bugüne değişik siyasi parti ve STK’larda birlikte görev yaptığı isimler ile camianın önde gelen yazarların da desteğini almayı başarıyor.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

PALU’DAN GÜÇLÜ DESTEK 

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretleri devam eden İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez,  Palu ve Beyhan’da ilgiyle karşılandı.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

SÖNMEZ: “DEĞİŞİMİN SESİ PALU’DAN GELİYOR”

Vatandaşların laf değil, icraat istediğini ifade eden Sönmez; “Palu Elazığ’ın en büyük ilçelerinden birisi. Eğitimden sosyal yaşama, tarihi değerlerin korunmasından ulaşıma birçok konuda ilgisiz bırakılmış. Hak ettiği gelişmişlik düzeyine erişememiş. Biz bu istek ve şikâyetleri tek tek not alıyoruz. Unutmayacağız. Seçildikten sonra Palumuzun ihtiyacı olan samimiyeti ve hizmeti vereceğiz. Her ortamda bunları dile getireceğiz.” dedi.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

MİLLETVEKİLİ ADAYI YÜKSEL ERCAN’A YOĞUN İLGİ

İyi Parti teşkilatının yaptığı temayül yoklamasında en yüksek oy alarak ikinci sıra adayı olan iş insanı Yüksel Ercan, seçim gezileri kapsamında ziyaret ettiği her yerde halkın yoğun ilgisiyle  karşılanıyor.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

2 YILDAN BERİ SAHADA

Seçim tarihi belli olmadan iki yıl öncesinden sahaya inen ve bu süre zarfında tüm ilçe ve beldeleri ziyaret eden Yüksel Ercan, halkta ciddi bir karşılık buluyor, destek görüyor.

Seçimlerden iki yıl önce çalışmaya başlayan, bu süreçte halka yüzsüze görüşmeler yaparak İyi Parti misyonunu anlatan Ercan, milletvekili adayı olarak gittiği her bir ilçe, belde ve esnaf ziyaretinde yoğun ilgi ve destek buluyor.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

ERCAN: “İKTİDARIN ÖMRÜ TÜKENMİŞ”

Partisinin açtığı şehir merkezi ile Kovancılar, Karakoçan, Palu SKM açılışlarında konuşan İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan, ilçelerimizin bağrında barındırdığı doğal güzellikleri, tarihi mekânları, tarım ve hayvancılığıyla bilinen bir ilçe olmasına rağmen,  bu zenginliklerine rağmen gelişmesini tamamlayamamış ve kendisinden beklenen atılımı yakalayamadıklarını söyledi.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

 KOVANCILAR VE KARAÇOR BÖLGESİNDEN ERCAN’A DESTEK

Kovancılar ilçesi ile Karaçor bölgesinden yoğun destek alan İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan, Kovancılar’ın sorunlarının çözümünde etkin bir rol üstleneceğini ifade ediyor.

Kovancılar’ın şehrin doğu ile batısını bağlayan kavşak bir noktada olduğunu ifade eden Ercan, “Kovancıların sanayi problemi var. Kovancıların organize sanayi problemi var, Kovancıların tarım ve hayvancılık konusunda problemleri var. Kovancıların sulama konusunda problemleri var. Kovancılarda her şey var fakat bunları harekete geçirecek bir siyasi irade yok” dedi.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

“KOVANCILAR’DA ÜRETİM YAPILAMIYOR”

Son iki yıl içerisinde Kovancılar’a en az 20 kez geldiğini ve her meslekten arkadaşlarımız ve dostlarımızla konuştuğunu ifade eden Ercan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu süreçte kimi dinlediysem bir dokunup bin ah işittim. Çiftçilerimiz artan üretim maliyetlerinden dolayı tarlasını ekip biçemiyor. Yem fiyatları dolayısıyla besicilik ve süt üretimi tükenmiş durumda. Sanayi ve üretim tümüyle durmuş. Herkeste bir mutsuzluk, herkeste bir umutsuzluk hakim.” dedi.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

KARAÇOR GEREKLİ HİZMETİ ALACAK

Kendisinin Kovancılar ilçesi Karaçor bölgesinin bir evladı olduğunu ve İyi Parti İktidarında bu bölgenin her türlü hizmeti alacağını ifade eden İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan, “Ancak görüyor ve izliyoruz ki bu bölgenin insanı olmadığı halde, bu bölgenin insanı ve sorunlarını tanımadığı halde Karaçorlu olduğunu iddia eden adaylar da var.  Karaçor halkı, kimin kendi yöre insanı olduğu, kimin olmadığını çok iyi biliyor” dedi.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

“KARAKOÇAN’DA HAYVANCILIK TÜKENDİ”

 Karakoçan’nın başta hayvancılık olmak üzere birçok zenginliklere sahip olduğunu ifade eden Ercan, “İlçelerimizde zenginlikler var ancak devlet politikalarından kaynaklı yanlışlıklarla ne yazık ki beklenen üretim ve istihdam oluşamıyor. Karakoçan, hayvancılık ve besicilikte üs olabilecek ve bölgesinde merkez olabilecek bir konumda. Ancak vatandaş ürettiği ürünleri yeterince ve değerinden satamayınca ahırlarını boşaltıyor ve üretimden vazgeçiyor. Böyle olunca ne oluyor, etin fiyatı 370 TL’ye soğanın fiyatı 30 TL’ye çıkıyor. Ve ne yazık ki bunun faturası da üreticilere kesiliyor.”

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

ERCAN: “SEÇİM KAYBEDECEKLERİNİ ANLAYINCA KESENİN AĞZINI AÇTILAR”

Ülkenin, 21 yıldan beri başta tarım politikaları olmak üzere birçok alanda yanlışlıklar yapan bir hükümet tarafından yönetildiğine dikkat çeken İyi Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan sözlerini şöyle sürdürdü:“Artık deniz bitti kara göründü. Halkımız, 21 yıldan beri omzunda taşıdığı bu iktidarın ömrünün dolduğunu enerjilerinin tükendiğini görüyor. Halkımız, bu iktidarın artık vatandaşa ve ülkeye hiç bir şey veremeyeceğini biliyor. Halkımız, beş yıl boyunca bekleyip, seçimlere bir ay kala kesenin ağzını açan bir yönetimin samimiyetine asla güvenmiyor. Seçimleri kaybedeceklerini anlayınca ve anketler çok kötü gelince, halkı hatırladılar ve karşılıksız para basarak her kesime zam yaptılar.  Doğalgazı bir aylığına ve ne gariptir ki sadece seçimin yapılacağı ayda ücretsiz yaptılar. Aslında tüm bunlar da hükümetin gidici olduğunun ön habercisi”

ERCAN:  “HALKIMIZ SARAY SALTANATINA SON VERECEK”

Halkımızın 14 Temmuzda artık yeni bir yönetim ve değişim istediği ifade eden İyi Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, “ Halkımız bu zihniyetten, bu bakanlardan ve bu yönetimden kurtulmak istiyor. Halkımız kamudaki israftan, makam saltanatlarından ve kamu kaynakları ile lüks yaşayanlardan kurtulmak istiyor. Halkımız, kendi iktidarını ve iyi insanları getirmek istiyor. İyi parti, bu milletin değerlerinden doğmuş, yolsuzluğa, karşı harama karşı, haramiliğe karşı olan bir partidir. İyi parti, başta ekonomi olmak üzere birçok sorunların çözümüne vakıf bir partidir. İyi partinin amacı hizmet, hedefi ülkenin kalkınmasıdır. Bu kalkınma hamlesine bu iyilik hareketine Karakoçanlı hemşerilerimizden destek istiyoruz.”Dedi.

İYİ Parti, Ercan'la 2 Vekile Yürüyor

ERCAN: “HALKIMIZ KENDİSİNİ YOK SAYANI 14 MAYIS’TA YOK SAYACAK”

14 Mayısta milletimizin en doğru kararı vereceğini dile getiren Ercan, “Her tarihi dönemeçte olduğu gibi, o büyük ferasetini, yine cümle âleme gösterecek. Kendisini unutanlara, yok sayanlara şanlı iradesinin gücünü, yeniden hatırlatacak ve İyileri iktidara getirecek. Takvimler, 14 Mayıs gösterdiğinde; hesap vakti nihayet gelip çattığında; o sandıkla baş başa kaldığında; Bu aziz millet, tıpkı daha önce, defalarca yaptığı gibi bugüne kadar yapılan, tüm yolsuzlukların hesabını soracak. Ve eminim ki o kutlu gün geldiğinde, kazanan Türkiye olacak.  Sandık geldiğinde, milletimizin kutlu iradesi, milletimizi perişan edenleri o sandığa gömecek. Bundan kaçış yok.  Milletimizin iradesi, 14 Mayıs’ta iktidara gelecek. Güzel bir bahar gününde, biz iktidara geldiğimizde, halkımız büyük bir rahatlama ve mutluluk yaşayacak.” dedi.

ERCAN: “14 MAYIS, HAK YİYENLERLE HAKKIN MÜCADELESİ OLACAK”

14 Mayıs seçimlerinin,  hak yiyenlerle hakkın mücadelesini verenlerin seçimi olacağını ifade eden İyi Parti Milletvekili adayı Yüksel Ercan, “14 Mayıs, hukuku çiğneyenlerle hukuk düzenini inşa etmek isteyenlerin seçimi olacak. Ve hiç kimsenin şüphesi olmasın ki bu mücadelenin sancağını İYİ Parti taşıyacak. Bu mücadelenin ateşini, İYİ Parti büyütecek. Devletimizin, yıpranan değerleri, kurumlarımızın, kaybolan itibarı, milletimizin  tükenen hayalleri İYİ Parti’nin vizyonuyla  geri gelecek.” dedi.

“ELAZIĞ DESTAN YAZACAK”

Elazığ’ın  yıllardan beri desteklediği halde kendisini yok sayan ve oyunu çantada keklik gören zihniyete 14 Mayıs’ta dur diyeceğini dile getiren Ercan, “Elazığlı hemşerilerimiz oyuna ve iradesine sahip çıkacak ve iyilerin iktidarının anahtarı olacak.” dedi.