'İYİ' Gençleşiyor

Kurulduğu günden beri göreve gelen başkan ve yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğu emeklilerden oluşan İyi Parti, bu sorunu aşmak için Genel Merkez kaynaklı adımlar atıyor.

'İYİ' Gençleşiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde kendisinden beklenen ciddi bir çalışma ortaya koymasa da ülke çapında en hızlı yükselişi gösteren İYİ  Parti, ilimizde bu açığını kapatmak amacıyla birtakım atamalar yapmaya başladı.

İl yönetiminin yetersiz ve yeterince aktif olmadığı tespit edilmiş ki Elazığ’da uzun süredir avukatlık yapan Veysel Esen, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in danışmanlığına atanmış.

Geçmişte MHP’den milletvekili aday adayı olan, son yıllarda İyi Parti’ye yakın duran Esen, son olarak İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener imzasıyla Genel Başkan Danışmanlığı görevine atandı.

Parti il yönetiminde beklenen değişim, Elazığlı bir ismin Genel Başkan danışmanı olarak atanmasıyla bir süre daha ertelenmiş gözüküyor gibi. 

Aslında İyi Parti’nin şekillenmesi ve siyasi çalışmalarında üst akıl olarak görev yapan başka bir avukat ismin daha aktif göreve getirilmesi bekleniyordu ama Veysel Esen ismiyle bu plan da ertelenmiş ya da rafa kalkmış oldu.

Veysel Esen’in Genel Başkan danışmanı olmasıyla partinin çalışmalarında nasıl bir canlılık ve hareketlilik olacak, milletvekili ve belediye başkanı adaylıklarında nasıl bir etki oluşturacak onu da izleyip göreceğiz.