İttifak Kararı Netleşiyor...

AK Parti ve Yeniden Refah Partisi bu akşam bir görüşme gerçekleştirecek.

İttifak Kararı Netleşiyor...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

erel seçimlere çok az bir süre kala AK Parti ve Yeniden Refah arasından kritik bir 'ittifak' görüşmesi gerçekleştirilecek. AK Parti'den yerel seçim için istediğini alamayan YRP, birçok kentte kendi adaylarını çıkarma kararı almıştı. AK Partili birçok ismi de kendi saflarına çeken YRP'nin seçim için son kararı oldukça merak ediliyordu...

Yarın YRP lideri Fatih Erbakan'ın açıklama yapması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. AK Parti ve Yeniden Refah heyetleri bu akşam saat 18.30'da 4. kez buluşacak.

Görüşme talebinin AK Parti'den geldiği öğrenildi. YRP lideri Fatih Erbakan'ın yarın açıklaması beklenen yerel seçim kararını ise pazartesi günü açıklayacağı tahmin ediliyor.

İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ KESİLMİŞTİ...

Ayrıca Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, 30 Ocak'ta yaptığı açıklamada ise yeni bir görüşme olmayacağı mesajını vermişti. Heyetler arasında ittifak görüşmelerinin tamamlandığını aktaran Kılıç, "Bundan sonrası için yeni bir görüşme yapmaya gerek kalmadı. Biz ittifak sürecinin daha fazla uzaması düşüncesinde değiliz" ifadelerini kullanmıştı.