İstişareden Aday Çıkar mı?

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından genişletilmiş istişare toplantısı yapıldı.

İstişareden Aday Çıkar mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya, ilçe başkanları, teşkilat yöneticileri, Belediye başkan aday adayları, il genel meclisi aday adayları ve belediye meclisi aday adayları katıldı.

Toplantıda, gündem ve yerel seçim süreci ile ilgili konular görüşüldü. İlçe başkanları, ilçelerindeki güncel sorunları gündeme getirerek bu sorunları Genel Merkeze iletilmek üzere raporlaştırıldı.

İyi Parti’nin bu toplantısından il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının belirlenip Genel merkeze sunulduğu ve genel merkezinin onayının ardından da kamuoyuna açıklanacağı ifade ediliyor.

Diğer partilerde yaşanan İyi Parti’de de yaşanır mı, teşkilatların görüşüp karara bağladığı belediye başkan adayları genel merkezde değişir mi  bilinmez ama görünen o ki önümüzdeki hafta içi İyi Parti de tüm Belediye başkan adaylarını açıklayacak ve siyasi arenaya  yeni isimler de dahil olmuş olacak.

İyi Parti’nin Elazığ Belediye Başkan adayının kim olacağı sorusuna dair kulislere yansıyan bazı isimler var ama bu isimlerin mevcut siyasi dengeleri etkileyebilecek bir yaklaşım ve performans ortaya koyamayacağına dair hakim bir görüş de var.

Ak Parti’nin ilçe ve belde adaylarını haftalarca bekleyen kamuoyu, İyi Parti’nin adaylarını muhtemelen Çarşamba günü öğrenmiş olacak.