İşte Omurgalı Muhalefet

Necip Fazıl yıllar önce 'Bizde ki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır' cümlesinin yansımalarını bugün daha net, açık ve aleni olarak ortaya koyuyor.

İşte Omurgalı Muhalefet

Erdoğan’ı devirme adına ABD Başkanı Biden olmak üzere tüm şer cepheleri ile PKK ve FETÖ’cülerin desteğini ve oylarını almak için olmadık tavizleri veren ve ülkeye ihanet eden muhalefet partileri ve liderlerine karşın, milli durabilen ve Türkiye’nin onurunu her şeyden üstte tutan liderlerimiz de var.

Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül lideri, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in manevi oğlu basketbolcu Enes Kanter'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterini ayaklarının altına aldığı skandal paylaşıma sert tepki gösterdi. 

Sarıgül, "Cumhurbaşkanımıza yurt içi ve yurt dışından kimsenin laf söylemesine izin vermeyiz. Cumhurbaşkanlığı makamı bütün ulusumuzu temsil eden bir makamdır. Bu makama dil uzatılmasına Türkiye Değişim Partisi olarak asla ve asla izin vermeyiz." dedi.

Siyaset, onurlu duruş, vatanseverlik ve ülkenin çıkarlarını düşünülerek yapılırsa değerlidir ve makbuldür. İktidara gelip makamları işgal etmek amacıyla yapılan siyaset, bu amaca ulaşılsa bile ülkeye ihanettir. Keşke Sarıgül’ün bu omurgalı ve ilkeli siyaseti, artı 1 destekli 6’lı masaya yansıyabilse.