İşte Elazığ'da Görmek İstediğimiz Eğitim Şekli!

Elazığ'da faaliyet gösteren Zarif Kelebekler Eğitim ve Kültür Derneği, yaptığı etkinliklerle beğeni toplamaya devam ediyor.

İşte Elazığ'da Görmek İstediğimiz Eğitim Şekli!

Geçtiğimiz aylarda kurulan dernek daha çok yeni olmasına rağmen Elazığ’da tanınan ve saygı duyulan bir kurum olmayı başardı. İlk günlerden itibaren çocukları okul derslerine, sosyal hayatlarına hazırlamak isteyen Dernek Başkanı Alican Tam, çocukların arkadaşlarıyla ve çevreyle daha sağlıklı ve saygılı iletişim kurmaları için elinden geleni yaptığını belirtti.

Birçok öğretmene ilham veren çalışmalarıyla bilinen Alican Tam, bir nesli kötü alışkanlıklardan koruyabilmenin farklı yollarını denemeye devam ediyor.

İşte Elazığ'da Görmek İstediğimiz Eğitim Şekli!

Öğrencilerin sosyal anlamda güçlenmesinin ve öğretmenleriyle olan iletişimlerini saygı ve sevgi çerçevesinde ilerletmesinin kendisi için oldukça önemli olduğunu aktaran Başkan Tam, dernek olarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda öğretmenlerle ortak çalışma yürüttüklerini söyledi.

İşte Elazığ'da Görmek İstediğimiz Eğitim Şekli!

Bu kapsamda Esentepe Mahallesi’nde bulunan Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileriyle dostluk maçı düzenleyen Zarif Kelebekler Eğitim ve Kültür Derneği, mahallede renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu. Dernek Başkanı Alican Tam konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada, “Zarif Kelebekler Eğitim ve Kültür Derneği olarak kurulduğumuz günden itibaren mahallemizdeki öğrencilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Öğrenci topluluğumuzu sosyalleştirme amacıyla çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu hafta mahallemizde bulunan Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu’nun öğretmenleri ve öğrencileri arasında futbol maçı düzenledik. Yaptığımız bu faaliyetler sayesinde öğrencilerimizin öğretmenleri ile arasında ki sevgi ve saygı bağı güçlenmiş oldu."

İşte Elazığ'da Görmek İstediğimiz Eğitim Şekli!

Başkan Tam, "Yaptığımız ve yapmayı planladığımız faaliyetlerle hem öğrencilerimizin sosyalleşmesine destek olmayı hem de öğretmen-öğrenci ilişkisini kuvvetlendirmeyi amaçlıyoruz.

Bizlere desteğini esirgemeyen ve her projemizde arkamızda olan başta Mehmet Mihri Akıncı Ortaokulu Müdürü Zülfü Bey’e, Beden Eğitimi öğretmeni Aykut Hocamıza, değerli okul yönetimine ve okulumuzun kıymetli öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.