İstanbul Seçimleriyle Maskeler Düştü

Erol KARA/Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Perşembe günü 2 Ekiple İstanbul seçimlerinde görev almak üzere Elazığ 'dan hareket edeceklerini söyledi. 

İstanbul Seçimleriyle Maskeler Düştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul seçimleriyle Türkiye, safların belirginleştiği maskelerin düştüğü bir dönemi yaşıyor diyen Işıkver, “Artık Güneş balçıkla sıvanmaz. Net bir şekilde karşımızda PKK, FETÖ, TKP, DKP-C,MLKP ve TİKKO gibi örgütlerinin  Ekrem İmamoğlu’nun yanında olduğunu görüyoruz.Amacımız Devlet ve Milet’e düşmanlığı olmayan Milli değerlerimize sahip insanlarımızı bu aldanışın önüne geçirmektir” dedi.

 

İstanbul da ki çalışmaları koordine etmek üzere ilk sekiz kişilik ekibin daha önce giderek, İstanbul da ki derneklerle ile iletişime geçtiğini söyleyen MHP İl Başkanı Semih Işıkver,” Onlarla temas halindeyiz. Perşembe günü 2. Ekip ile birlikte İstanbul’a hareket edeceğiz. Onların tertiplediği organizasyonda var olacağız. Hem de bizim tertipleyeceğimiz programlara onları davet edeceğiz. MHP Liderinin emir ettiği gibi Cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olması için mücadele edeceğiz. Genel Başkanımızın talimatlarına göre hareket edeceğiz.” dedi.

 

BÜTÜN SOL ÖRGÜTLER İMAMOĞLU’NUN YANINDA

İstanbul seçimlerinde birçok usulsüzlük yapıldığını ve YSK tarafından bunların tespit edildiğini hatırlatan Semih Işıkver,’’YSK’nın kararına saygı duymak zorundayız. Geçersiz oyların sayılması sırasında aradaki farkın 29 bin den 13’e düşmesi en büyük kanıttır.’’ şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “İstanbul seçimleriyle Türkiye’de safların belirginleştiği maskelerin düştüğü bir dönemi yaşıyor. TKP, EMEP, HDP’nin adayını geri çekmesi PKK’nın üst düzey dağ kadrosunun Ekrem İmamoğlu’nu desteklemesi yönünde açıklamaları hafızalarda tazedir. Markizimi benimsemiş bütün terör örgütlerinin tamamı karşı cenahı desteklediğini görüyoruz. Ortada net bir şey var gözün gördüğünü kimse inkâr edemez. Güneş balçıkla sıvanmaz. Karşımızda PKK, FETÖ, TKP. DKP-C,MLKP ve TİKKO gibi örgütlerin Ekrem İmamoğlu’nun yanında olduğunu görüyoruz. Bu seçimden amacımız Devlet ve Milet’e düşmanlığı olmayan Milli değerlerimizi sahip insanlarımızın bu aldanışın önüne geçirmektir MHP’nin hesabı budur.İnsanların doğruyu fark etmelerini sağlamaktır. Ekrem İmamoğlu bu kadar çok terör örgütü ile birlikte hareket ediyorken çok net Dağ da ki terör örgütünün yöneticileri tarafından destekleniyorsa, bizlerde genel başkanımızın emri ile İstanbul da olacağız. Dilimizin yettiği kadar gücümüzün yettiği kadar bizde bu mücadele de nefer olacağız. “ dedi.