İşiniz bu mu?

Sizlerin de dikkatinizi çekmiştir. Siyasilerimiz, gerek ilimizle ilgili gerekse ülke çapında yapılan hizmetlerle ilgili zaman zaman açıklama yapıyorlar.

İşiniz bu mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapmakta da yerden göğe hakları var. Hizmetler bilinmeli, bu hizmetin ülkemizi ve halkımıza olan katkı ve faydası elbette çarpıcı cümle ve görsellerle paylaşılmalı.
Bu paylaşımlarla birlikte yine zaman zaman vefat haberlerini de yayınlayarak üzüntülerini bildiriyorlar. Ancak bu paylaşımlardaki yakınlıklar dikkat çekiyor. Herhangi bir ilin milletvekilinin amcasının oğlu, falanca bakanın üçüncü derecede yakını ve buna benzer paylaşımlar belki  bir nezaket ve dostluğun gereğidir ama bunun yeri sosyal paylaşım sitesi olmamalı.


Tanıştığınız, görüştüğünüz bir ismin en uzaktan da olsa vefat eden bir yakını için başsağlığı mesajı iletebilirdiniz. Ama bunun yeri kişisel sayfanız değil, o şahsa özel göndereceğiniz mesajdır. Bu tavır daha doğru, daha samimi ve daha içten olur.


Vatandaşlar  sizlerden şehir ile ilgili çalışmalar ve sonunda elde edilen başarıların paylaşılmasını bekliyor. Sayfalarınızı ölüm ilanları haline getirmeyin. Şehre ve insanlara hayat olun, nefes olun ses olun.