IŞIKVER: 'VALİMİZ ÖRNEK İDARECİLİĞİN KİTABINI YAZDI'

Erol KARA/MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Dünya'yı saran  virüs karşısında Türkiye'nin yaptığı insani yardım ve başarıyla bölgesinin lideri ve patronu olduğunu ve çok önemli bir devlet olduğunu tüm dünyaya ispatladı.' dedi.

IŞIKVER: 'VALİMİZ ÖRNEK İDARECİLİĞİN KİTABINI YAZDI'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Işıkver, “Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın da hem deprem de hem de COVİD-19 salgını ile ilgili örnek valilik nasıl yapılır bir ilde örnek idareci nasıl olunur, büyük devlet adamı nasıl olur onun kitabını yazdı” diye konuştu.

COVİD-19 ile  mücadelede Türkiye’nin  gösterdiği çalışmayı çok olumlu bulduğunu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ il Başkanı Semih Işıkver, “Virüs çıktığı günden itibaren Elazığ’daki yetkili kurumların samimiyetle çalıştığını ve oluşan tehditte karşı tüm önemleri ve kararları yerinde ve zamanında alındığını.” söyledi.

ALINAN TEDBİRLERİ ÇOK OLUMLU BULUYORUM

Işıkver, “Pandemi ile birlikte 30 büyükşehir farklı bir noktaya kondu. Bu iller ile ilgili kararlar Merkezi idare tarafından alınıyor. Alınan tedbirleri çok olumlu buluyorum. Dünyayı sarsan virüs karşısında Türkiye’nin yaptığı yardım ve başarı bölgesinin lideri ve patronu olduğunu bütün dünyaya ispatladı ve çok önemli bir devlet olduğunu tüm dünyaya ispatladı. Bu çalışmalardan dolayı gurur duyuyoruz. Bizlerde üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” dedi.

VALİ KALDIRIM’A TEŞEKKÜR

Elazığ’daki yöneticilerin hem Deprem de  hem de COVİD-19  salgınında başarılı bir sınav verdiklerine dikkat çeken Işıkver, “Özellikle Sayın Vali Çetin Oktay Kaldırım Deprem hadisesi ve COVİD-19 virüsü ile birlikte örnek valilik nasıl yapılır, bir ilde örnek idareci nasıl olunur büyük devlet adamı nasıl olur onun kitabını yazdı diye konuştu.

Işıkver,” MHP olarak her türlü destek vermeye hazırız. Valimiz ve Belediye Başkanımıza da sağlık müdürümüze de teşekkür ederiz.

Halkımızı da virüse karşı daha dikkatli olmaya ve motivasyonlarını da düşürmemeye sabırlı olmaya davet ediyorum. Çok az kaldı sanırım yetkililer Bayram öncesi durumun düzeleceğine dahil açıklamaları var. Dünya bu bela ile uğraşırken kasıp kavrulurken Türkiye Bayrama kadar ve bayram sonrası hayatı normale dönme yolunda adım atarsa çok önemli bir başarı elde edecektir” diye konuştu.