İş İnsanı Demirci'den Öğrencilere İftar Yemeği

Tuba Turhan/Elazığlı iş insanı Veysel Demirci'nin sponsorluğunda Fırat Üniversitesi öğrencilerine iftar sofrası kuruldu. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İş İnsanı Demirci'den Öğrencilere İftar Yemeği

Üniversite Evi’nde ücretsiz olarak düzenlenen iftar yemeğine katılım oldukça yoğundu. Elazığ’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Demirci konuşmasının devamında şunları söyledi: “Aziz şehir Elazığ’da olmaktan çok mutluyum. Burası benim üniversitem, ben de bu sıralardan geçtim. Yıllar sonra bu çatı altında olmak, genç kardeşlerimle iftar açmak çok heyecanlıydı. Bu fırsatı bize veren kıymetli hocalarıma, davetimize icabet eden tüm büyüklerimize teşekkür ederim.”

Varlıklı vatandaşları Ramazan ayında paylaşımcı olmaya davet eden İş İnsanı Veysel Demirci: “Ülkemiz çok büyük bir ülke ve insanımız yardımsever. Ben burada tüm iş insanlarına, imkanı olanakları olan tüm toplumun bireylerine sesleniyorum. Pandemi sürecinden çıktık, ekonomik olarak da ülkemiz bir takım sıkıntılar yaşıyor dünyadan kaynaklanan unsurlardan dolayı. Ben buradan durumu iyi olan tüm vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Lütfen varlıklarınızı bu mübarek günlerde, biliyorum paylaşıyorsunuz ama daha fazla arttıralım. Hayat paylaştıkça güzel, kazanımları dağıttıkça güzel” dedi.

Muhabirimiz Tuba Turhan’nın ‘Milletvekili adayı olacak mısınız?’ sorunu yanıtlayan Demirci konuyla ilgili; “Çok teşekkür ederim buna layık görüyor bizleri hemşehrilerimiz. Tabi zaman ne getirir ne götürür bilemem ama şuan için böyle bir düşüncem yok. Ben yıllardır, bilen bilir şehrimdeyim. Buradan gitmiş olsam da her hafta ya da günde bir ziyafetlerde bulunuyorum. Beni yetiştiren, beraber ticaret yaptığım, dostluk ettiğim insanların hepsini ziyaret ediyorum, onların hayır duasını almaya çalışıyorum. Şehrim adına ne gerekiyorsa elimi taşın altına koymaya hazırım. Milletvekili olmak çokta önemli değil, zaten benim bir işim var. Allah razı olsun sayın vekillerimiz, büyüklerimiz her zaman ne olursa her işimizde yardımcı oluyorlar. Şehrimizin her problemini kolaylıkla kendilerine aktarıyoruz. Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin, Allah devletimize zeval vermesin her şeyin hayırlısı” cümlelerini kullandı.