İş İnsanı Demirci' Den Başkan Şerifoğulları'na Tam Destek

Dün sosyal medyaya yansıyan bazı iddialar üzerine Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci, bir açıklamada bulunarak Şahin Şerifogulları'na tam destek verdi.

İş İnsanı Demirci' Den Başkan Şerifoğulları'na Tam Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti İl Binasında yaşanıldığı iddia edilen olayların akabinde Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci; "Ak davamıza ve Elazığ'a yaptığı hizmetlerden dolayı başarılı işlere imza atan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla yeniden Elazığ Belediyesi'ne aday gösterildi. Mevcut Belediyesi Başkanı olan ve yeniden aday gösterilen Sayın Şerifoğulları'nın Ak davamıza bağlılığını ve geçmişten bugüne kadar yaptığı hizmetleri bilen birisi olarak söylüyorum. Başkan Şerifoğulları Ak Parti'ye ve memleketine zarar verecek bir şey yapmaz" dedi. 


"BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NIN HİZMET AŞKIYLA VE DAVIZ UĞRUNA ÇIKTIĞI KUTLU YOLDA HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIM"

Dün akşam saatlerinde çeşitli sosyal medya platformlarından ortaya atılan iddialar üzerine açıklama yapan İş İnsanı Demirci; "Ak Parti'nin başarılarını gölgelemek ve Elazığ'ın sevdiği değer verdiği Başkan Şahin Şerifoğulları'nı karalamak için ortaya atılan bir takım iddialar yakışıksız ve zedelemek uğruna yapılmıştır. Her zaman olduğu gibi Ak davama ve Aziz Şehriminin çalışkan Belediye Başkanına olan sevgim pazara kadar değil, mezara kadardır. Başkan Şerifoğulları'nın hizmet aşkıyla ve davamız uğruna çıktığı kutlu yolda her zaman destekçisi olacağım. Allah işini gücünü rast getirsin" ifadesine yer verdi.