İpekyolu Nihayet…

Çok büyük beklentiler ve hedeflerle  bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ve himayelerinde kurulan ancak kuruluş felsefesini anlamaktan uzak bazı ufuksuz yöneticiler tarafından  ilk icraatı domates biber- fidesi yetiştirmek ve dronla tarımsal  ilaçlama yapmak olan Uluslararası İpekyolu Gençlik ve Çocuk Merkezi, nihayet gerçek amacını hatırladı ve teknolojik buluşlara yöneldi.

İpekyolu Nihayet…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

T3 Vakfı tarafından dünyaca prestijli 74. Uluslararası Uzay Kongresi'ne davet edilen İpek Yolu Roket Takımı, burada stant açıp yarışmalara katılacak.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek olan etkinlikte, uzay teknolojileri ve inovasyonları konusunda dünya genelinden uzmanları ve meraklıları bir araya getirecek. 

İpek Yolu Roket Takımı da  Türkiye'nin uzay alanındaki yetenek ve inovasyonunu uluslararası platformda sergileme fırsatı bulacak. Takım, İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi bünyesinde faaliyet gösteriyor ve bu önemli etkinlikte merkezin ismini gururla taşıyacak. 

“İşte bu” dedirtecek bu adım, İpekyolu Gençlik Merkezine yakışan ve hep bu alanda faaliyet verip ülkenin yetenekli gençlerine imkanlar sunacak bu ve benzer faaliyetlere yoğunlaşmalıydı ki bu gün bu hayallerin gerçek olduğunu görmek herkesi mutlu etmiştir.

İpekyolu Roket Takımını kutluyor ve başarılar diliyoruz.