İngiliz Küstahlığı

Her fırsatta ülkemiz aleyhinde yayın yapan  İngiliz The Economist Dergisi,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir kapakla okuyucularının karşısına çıkmış,  Türk bayrağı temalı kapakta Erdoğan'ın silüeti resmedilerek 'Türkiye diktatörlüğün eşiğinde olabilir'  küstah ifadelerine yer vermişti.

İngiliz Küstahlığı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a The Economist Dergisi'nin Türkiye'nin konu edildiği skandal kapağı soruldu. Erdoğan, "Türkiye'nin kaderini İngiliz dergisi mi tayin ediyor? Benim milletim tayin ediyor. Benim milletim ne derse Türkiye'de o olur." diyerek tepkisini gösterdi.

İngiltere, tarih boyunca tüm Ortadoğu planlarını ve sömürü çarkını kurmakta kendisine tek engel Türkiye’yi gördü. Direkt elde edemediği amaçlarına ise içerden kullandığı ajan ve satılmış isimlerle ulaşmaya çalıştı.

İngiliz’in  Osmanlı ve Türkiye’ye karşı kin ve nefreti asla dinmedi ve tükenmedi. Artarak devam eden bu nefretin her dönem bir hedefi oldu. Abdulhamit’i kendi emellerinin önünde engel gören İngilizler, onu tahttan indirip İttihatçıları başa getirdiler ve ülkenin ondan sonra durumu hep kötüye gitti.

İngilizlerin şimdiki hedefi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan. Uygulamaları ve icraatlarıyla nasıl nasırlarına basıyorsa ondan kurtulmak için hem içerden hem de dışardan düşmanlıklarını aleni bir şekilde yapıyorlar.

Allahtan, gücünü, sevgisini  ve dirayetini halktan alan bir Erdoğan var. Yoksa bir bardak suda boğmak için fırsat kolluyor adamlar.

Bu derginin kapağını görüp de bir nebze Erdoğan’a kızmış bir insan yeniden liderine sahip çıkmaz mı? İngiliz’in sevmediği ve hedef gösterdiği isim, halkın ve ülkenin adamıdır vesselam.