İlle de Genel Merkez…

Genel Başkan Akşener ve üst düzey parti görevlileri arasında parayla milletvekilliği satma ve kayıp para tartışmalarının sürdürdüğü İyi Parti, Servet Gürgözelerin istifasının ardından yeniden yapılanma sürecini devam ettiriyor.

İlle de Genel Merkez…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Elazığ İl Başkanı olarak görevine başlayan Habip Yaşar, yerel seçimler öncesi  güçlü bir yönetim oluşturma yönündeki çalışmalarını yoğunlaştırdı. 

Bu kapsamda yapılan görüşmeler neticesinde İYİ Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Akif Sıtkı Esen oldu.

Esen’i Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki başarılı yöneticiliği, insani ilişkilerdeki samimiyeti ve iş çözme noktasındaki gayretleriyle bilir ve tanırız. 

Akif Sıtkı Esen ismi, İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığı için iyi ve isabetli bir tercih. 

İl ve merkez ilçe başkanlarının sevilen isimlerden oluşması partinin kaybettiği imaj ve itibarını yeniden geri getirir mi bilmeyiz ama İyi Parti, öncelikle genel merkez algısını ve bakış açısını düzeltmeli. 

Anadolu insanının temiz ve saf duygularına karşılık gelecek bir genel merkez oluşmadığı sürece illerde ne kadar değerli isimler iş başına gelirse gelsin maya tutmaz, halkın güveni geri dönmez. 

Sanırım hepimizin merhum Azer Bülbülden dinlediği “ille de sen” şarkısından hareketle biz de “İlle de Genel merkez,  illa ki genel merkez” diyoruz ve değişim bekliyoruz. Çünkü iyi insanlar güzel atlarına bindiler ve gittiler.