İlk 100'de bir Elazığ firması
Türkiye genelinde en hızlı büyüyen 100 şirket arasında yer alma başarısı gösteren ve Elazığ'da faaliyet gösteren Birleşim Enerji İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ile büyük bir gurur yaşadı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı törene, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan da iştirak etti. Elazığ’ı temsilen törende yer alan Başkan Alan, Elazığlı şirketin bu büyük başarısını kutlayarak şu ifadeleri kullandı:
“Bu anlamlı tabloda Elazığ’dan Birleşim Enerji’nin yer alması, ilimizin üretim gücünü ve girişimcilik potansiyelini bir kez daha göstermiştir. Şirket adına ödülü alan Sn. Oğuz Aşut’u yürekten kutluyor, bu başarının tüm Elazığ iş dünyasına ilham olmasını temenni ediyorum. Birleşim Enerji, gösterdiği hızlı büyüme performansıyla yalnızca sektördeki başarısını değil, aynı zamanda Elazığ’ın yükselen ekonomik potansiyelini de ortaya koymuş oldu. Başarıda emeği geçen tüm ekip üyelerini tebrik ederken, bu başarının Elazığ’daki diğer girişimcilere de cesaret vereceği düşünüyorum. Elazığ için büyük bir gurur kaynağı olan bu başarı, şehrin vizyoner iş insanlarıyla geleceğe umutla bakmasının önünü açıyor’’ dedi.