İlişki teklifini reddetti, sokak ortasında şiddete uğradı
Mersin'in Tarsus ilçesinde erkek arkadaşı tarafından darp edilip zorla araca bindirilmeye çalışılan 20 yaşındaki genç kadın, yaşadığı dehşet dolu anları anlattı. İlişki teklifine 'hayır' dediği için şiddete maruz kalan B.Ş., son anda kaçarak kurtuldu. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda şüpheli tutuksuz serbest kaldı.
Mersin'in Tarsus ilçesinde, erkek arkadaşı tarafından darp edilen ve zorla araca bindirilmeye çalışılan genç kadın, yaşadığı dehşet dolu anları anlattı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda, kadın son anda kaçarak canını kurtardı.
"İLİŞKİYE GİRMEK İSTEMEYİNCE BOĞUŞMA BAŞLADI"
Olay, 2 hafta önce Tarsus Altaylılar Mahallesi Orhun Caddesi'nde meydana geldi. 20 yaşındaki B.Ş., erkek arkadaşı Y.K. ile araç içinde yaşadığı tartışmanın ardından darp edildi. Yaşananları anlatan B.Ş., şunları söyledi:
“Ben ailemden ayrı yaşıyorum. 1,5 yıllık ilişkim vardı. Sürekli tehdit ediliyor ve darp ediliyordum. O gün Tarsus'a dolaşmaya gittik. Benimle ilişkiye girmek istedi, ben 'hayır' dedim. Bunun üzerine boğuşma başladı. Ben de bilerek onu büfeye gönderdim ve çıplak ayakla kaçtım. Telefonum bile arabasında kaldı.”