İlçe Başkanı Karakoçan'ı Karıştırdı

Ak Parti'de tüm büyükşehir ve il belediye başkan adayları açıklanırken, ilçe ve belde başkan adaylarının açıklanmasının ise 20 ocak cumartesi günü yapılacağı ifade edilmişti.

İlçe Başkanı Karakoçan'ı Karıştırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe ve beldelerde gözler cumartesi gününe çevrilmişken Ak Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir, parti yönetim kurulu üyelerine ilginç olduğu kadar teşkilatları karıştıracak yönlendirmeli bir mesaj gönderdi.

İlçe Başkanı Karakoçan'ı Karıştırdı

Başkan Özdemir, Yönetim Kurulu Üyelerine gönderdiği mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli arkadaşlar. Belediye Başkan aday adaylarımız ile ilgili üst komisyonun aldığı karar doğrultusunda Mustafa Aydın ve Hakan Eyüpoğlu arasında son bir anket çalışması olacaktır.”

Bu mesajı attıktan yaklaşık iki saat sonra yeni bir mesaj daha çeken Ak Parti İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir; “Arkadaşlar attığım mesajı farklı yerlere servis edip aday adaylarına atmamanız gerekirdi. Bu gurup partinin namahremi, namusu. Bunu niye başka yerlere atıyorsunuz. Sizin haberiniz olsun dedikodu olmasın diye attığım mesajı” diyerek skandala imza attı.

Ak Parti İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir’in, sözde “dedikodu olmasın”  diye gönderdiği bu mesaj hem Ak Parti Genel Merkezi’ni, hem milletvekillerini hem de il teşkilatını zora sokmakla kalmadı ilçede büyük bir dedikodu yaşanmasına sebep oldu.

Başkan Özdemir, ilçeyi ve Ak parti tabanını karıştırmakla birlikte, yapılacak olası bir ankette hangi aday adaylarına oy verilmesi gerektiğine dair yönetim kuruluna yönlendirme yapması ilçede ciddi bir kaos oluşturdu.

Ak Parti Genel Merkezde çalışan ve  yürüttüğü çalışmalarla ilgili bugüne kadar herhangi bir bilgi sızmasının  mümkün olmadığı üst kurulu da töhmet ve zan altında bırakan bu mesaj sonrası ilçede ciddi huzursuzluk yaşanıyor.

Bu mesaj sonrası ilimiz milletvekillerine ulaşan ve konu hakkında görüşlerini soran teşkilat mensupları, bu konu ile ilgili milletvekillerinin bilgileri olmadığını dile getiriyorlar.

Üst kurulla birlikte milletvekilleri ile il teşkilatını da zora sokan bu mesaj sonrası Karakoçan teşkilatının karıştığı ve ilçe başkanının istifasının istendiği öğrenildi.