İKİ KEZ NÜKSEDEN LÖSEMİYİ YENEN UMUT CAN'IN MUTLU GÜNÜ

Başak Meral Gündüz/Umut Can Deniz 2009'da lösemiye yakalandı.Daha 2,5 yaşındaydı ve zorluklara göğüs gerip iyileşmek için mücadele etti.

İKİ KEZ NÜKSEDEN LÖSEMİYİ YENEN UMUT CAN'IN MUTLU GÜNÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tam iyileşti derken 2014’de hastalığı tekrar nüks etti .LÖSEVİN hastanesinde yıllarca tedavi alıp ikinci defa kafa tuttu bu hastalığa ve bugün tedavisi tamamlandı. 

Hastalıkla mücadeleyi kazandı.Bu mücadeleyi de  sünnet olup erkekliğe ilk adımı atarak ailesi ve sevenleriyle diğer Lösemi hastalarına umut olması adına kutlamaya karar verdi.

Lösev Elazığ il temsilcisi Ayşe Kavak yaptığı açıklamada”LÖSEMİLİ bir çocuğun annesi olarak hep evladımın yanında oldum.2009’da başlayan mücadelemiz ikinci defa nüks etti. Bu bizi çok üzdü çok yıprattı ama anne olarak evladım için ikinci defa ayağa kalkıp yeniden mücadele etmem gerekiyordu.Öylede oldu .Ailem ve hep ikinci ailem dediğim Lösevle mücadelemiz devam etti.Rabbiminde izniyle  çok şükür  tedavisi bitti ve sünnetini yapmaya karar verdik.Anne olarak evladımla gurur duyuyorum ve bütün hastalarımıza şifalar diliyorum”dedi.