İKİ İSİM İKİ ÖDÜL

İKİ İSİM İKİ ÖDÜL
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir televizyon kanalında gezi programı yaparak medya dünyasına adım atan ancak bugün en başarılı kanalın sahibi olarak önemli başarılara imza atan Acun Ilıcalı, kendisiyle yapılan söyleşide şu cümleleri kuruyordu:

“Ben mesleğimi yaparken hiç bir zaman çok para kazanmayı hedefime koymadım. Tek amacım işimi severek ve en güzelini yapmak oldu. Bu anlayışla yaptığım her iş bana yüklü paralar ve meslek kariyeri getirdi.”

Hiç bir başarının tesadüf olmadığına hem Acun örneğinde hem de başka isimlerdeki örnekliğine şahit etmişliğimiz çoktur. İşini  en güzel şekilde özveriyle ve severek yapanın  başarıyla tanışması tesadüf değildir.

Kader, gayrete aşıktır ve anca çalışana başarı nasip olur.

Şehir olarak gururumuz ve ekran yüzümüz olan iki arkadaşımızın başarıları da elbette tesadüf değildi.

Geleneksel olarak 12 yıldır düzenlenen Altın Kayısı Ödülleri bu yıl da  sahiplerini buldu.

 Kırmızı Türk Spikerler Dünyası öncülüğünde düzenlenen; medya, iletişim, spikerlik, sunuculuk ve Türkçe’nin doğru kullanımı alanında en iyilerin belirlendiği organizasyonda iki ödülün şehrimize gelmesi ile göğsümüz haklı olarak  kabardı.

 Geçen yıl  Türkiye’nin en iyi gece haber programı ödülüne layık görülen  Kanal Fırat Haber Spikeri Furkan Dilaver'in bu yıl aldığı “Yılın Medya Emek Ödülü” ile Kanal 23 ekranlarından Bera Nur Çam'ın aldığı "Yılın En İyi Kadın Haber Spikeri" ödülü her iki isminde her türlü  iltifata tabi olduklarının yanı sıra ayrı bir övünç ve gurur kaynağımız oldu.

Şehrimizde  24 Ocak tarihinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem ve sonrasında yapılan yayınlardan dolayı Kanal Fırat Haber Spikeri Furkan Dilaver’e “Yılın Medya Emek Ödülü” takdim edilmesi fedakârca çalışan basın mensuplarının emek ve gayretlerinin ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı bizlere. Basın camiasının her bir güzide ferdinin canla başla büyük gayretler ve emeklerle  şehrimize ses, renk ve soluk olduklarını biliyor camiamıza bu mutluluğu yaşatan  her iki ismi de  canı gönülden kutluyoruz.

Umarız bu ödüller meslekteki diğer kardeşlerimiz için bir motivasyon kaynağı ve örnek olur.