İhtimaller!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor grupta 2.'liği garantiledi, şampiyonluk ihtimali ise devam ediyor

İhtimaller!

TFF 3. Lig 2. Grup’ta normal sezonun tamamlanmasına 1 hafta kaldı. Grupta şampiyonluk yarışı son haftaya kalırken, evinde Pazarspor’u 4-0 yenen lider TPAO Batman Petrolspor’un temsilcimiz Elazığspor’a karşı 2 puanlık avantajı söz konusu. Son hafta TPAO Batman Petrolspor, Turgutluspor deplasmanına gidecek. 2.’liği garantileyen temsilcimiz Elazığspor ise küme düşmesi kesinleşen Eynesil Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

ŞAMPİYONLUK İÇİN BİZE NE LAZIM?
Batman ekibinin Turgutluspor karşısında kaybetmesi ve Elazığspor’un Eynesil Belediyespor’u mağlup etmesi halinde temsilcimiz şampiyonluğa ulaşacak.
TPAO Batman Petrolspor’un Turgutluspor ile berabere kalması halinde ise temsilcimizin Eynesil Belediyespor karşısında 17-0 gibi bir skorla kazanması gerekiyor.
Bu skorlar harici alınacak her skor Batman ekibini şampiyon yapacak ve temsilcimiz Çimentaş Elazığspor sezonu 2. olarak tamamlayarak play-off finali oynayacak. Grupta play-off oynamayı garantileyen takımlar; Karşıyaka, Turgutluspor ve Efeler 09 SFK olurken, son hafta maçları sonunda ya Anadolu Üniversitesi ya da Silifke Belediyespor play-off grubunda yer alacak 6. takım olacak.