İHH Yetimleri Unutmadı

Her Ramazan ayının 15. günü 'Yetimler Günü' olarak kutlanıyor. Dinimizin yetimlere karşı bakışını bilen ve bu yapıldığında alınacak ecrin farkında olanlar için ramazan büyük bir fırsat.

İHH Yetimleri Unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizin en büyük ve kurumsal hizmet yapan ve her kesimin güvenini kazanan İHH, her yıl olduğu gibi bu yıl da yetimlerin başını okşamakla kalmadı onlara güzel bir ramazan akşamı yaşattı.

İHH Yetim Biriminin ev sahipliğinde, yetimler ve ailelerine yönelik gerçekleştirilen iftar programı,  çocuklarımızın memnuniyetini kazanan değişik etkinliklerle devam etti.

Ramazanın sevinç ve coşkusunu yetimlere ve yakınlarına yaşatma konusunda özel bir gayret ortaya koyan İHH Elazığ Şubesi ve Yetim Birim sorumlularına teşekkür ediyoruz.

Gazze’ye yönelik yardımları yanında ülkemiz ve ilimizdeki mağdur ve muhtaç ailelere ulaşarak  onların yanında olduklarını gösteren ve İHH’nın yetimleri unutmaması inceliğini tüm dernek ve şahısların da göstermesini bekleriz.

Yetimler Günü geçmiş olsa bile 12 gün ramazan ve 3 gün bayram süresini fırsat bilip iyi değerlendirmek lazım. Acele edelim.