İdris Alan, FHGC'yi Ziyaret Etti

Nisa Yılmaz/ Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimine ziyarette bulundu.

İdris Alan, FHGC'yi Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. ETSO Başkanı İdris Alan da hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için cemiyet yönetimine ziyarette bulundu.

“Büyük STK’larımızın ve Siyasilerimizin Desteği Önemli”

ETSO Başkanı Alan’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, şunları kaydetti: “İl yönetim kurulu olarak cemiyete seçildik. Böyle sizler gibi büyük odalarımızın, borsa başkanımızın ve siyasilerimizin cemiyetimize gelmeleri, ziyaret etmeleri bize destek olacaklarına dair söylemleri bizi oldukça mutlu ediyor ve çalışma şevkimizi, azmimizi daha da geliştiriyor. Yeni cemiyet binamıza taşınacağız. Paso, hastane ve çalışanlarımızla ilgili bazı girişimlerimiz, plan ve projelerimiz var. Bunları etap etap gerçekleştirmeye çalışacağız. Her ziyarete gelenler için altına çizerek söylüyorum; büyük STK’lardan, siyasilerimizden destek bekliyoruz fakat yardım istemiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz.”

 

“İlk Amacımız, Basın Çalışanlarına Konut İmkanı Sağlamak”

Erdem, “Ankara’da, siyasilerimizin de desteğiyle tüm basın camiasına konut edindirmek için girişimlerde bulunacağız. Birinci hedefimiz bu; çalışanlarımızı ev sahibi edindirmek. Sizden de şunu istiyorum; odalar başkanlığında, çalışanlarımıza çay kahve içebilecekleri, çalışabilecekleri bir yer tahsis edilmesi talep ediyoruz. Bu şekilde sizin ziyaretleriniz ve faaliyetlerinizle ilgili düzenli bir çalışma ile faaliyetleriniz de daha iyi yansıtılmış olur basında.” dedi.

Yeni FHGC Binasında Basın Toplantı Salonu Kurulacak

FHGC Başkanı Erdem, son olarak şu ifadelerde bulundu: “Yeni taşınacağımız binamızda, basın toplantılarının orada yapılmasını istiyoruz. Basın toplantıları, yapacağımız salonda düzenlenebilecek. Ona uygun olarak ortam oluşturacağız. Bu da bizim çalışma planımızda var. Ve üç cemiyetin tek çatı altında toplanmasına dair sizlerden de destek isteyeceğiz. Hep birlikte Elazığ için ne gerekiyorsa yapacağız. Siz zaten yapıyorsunuz, bunun için de size teşekkür ediyoruz. Teşvik Yasası çıktı, 6. Bölge için. Bunda sizin katkılarınız oldukça büyük. Bunun içinde size teşekkür ediyorum. Geldiğiniz için tekrar size teşekkür ediyorum.”

 

Alan: “FHGC, 30 Yıllık Geçmişe Ait”

İdris Alan ise yaptığı ziyaret için şu açıklamada bulundu: “Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri, bugün bizi odalarında misafir ettiler. Ben de yeni genel kurulumuzun, başkanlığımızın ve yönetimimizin Elazığ’a hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti, 30 yıllık bir geçmişe sahip. Elazığ’da çok ciddi çalışmalar, çok ciddi hizmetler yapmışlardır ve yapmaya da devam edeceklerdir. Burası para toplama değil, üyelere hizmet etme yeridir. Gazeteci arkadaşlarımız da Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlılar. Biz Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak, şahsım ve yönetimim olarak sizler bizim çok önemli ve kıymetlisiniz. Yapmış olduğumuz işleri halkımıza ve üyelerimize yansıtıyorsunuz. Biz bunları unutamayız. Odamız olarak üzerimize ne düşerse yanınızda olacağımızdan şüpheniz olmasın. Maddi ve manevi olarak sizinle beraberiz. Bizim anlayışımız; üyelerimize hizmet etmek, üyelerimizi bilgilendirmek, üyelerimizi yurt dışına götürmek. Neticesinde siz de bizim üyelerimizsiniz, üzerimize ne düşerse biz sizinle beraberiz. Seçimlerden sonra tekrar nasip olur Ticaret ve Sanayi Odası makamına oturursak, yönetim kurulu ve arkadaşlarımla birlikte sizlerle çalışmaktan dolayı gurur duyarız. Bizi ağırladığınız için şükran ve saygılarımı sunuyorum.”