İdris Alan'dan Sebze Hali Esnafına Ziyaret

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İdris Alan ve beraberindeki heyet Elazığ Sebze Halini ziyaret ederek, sebze hali sakinleri ile ETSO Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarda bulundu.

İdris Alan'dan Sebze Hali Esnafına Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Sebze Halinde esnaflarla ve sebze hali emekçileriyle buluşan İdris Alan, kurmayları ve beraberindeki heyet, yoğun ilgi ile karşılaştı.

Kurmayları ile birlikte Elazığ Sebze Hali Esnaflarının istek, sorun ve taleplerini dinleyen İdris Alan, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine geldiklerinde, Elazığ Sebze Hali esnafının mevcut sorunlarının çözümü noktasında gereken tüm girişimleri gerçekleştirerek sorunların çözüm noktasında Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak bizzat takipçi olacaklarını belirtti.

Ziyarete Sebze Hali Yönetim Kurulu ile birlikte ev sahipliği yapan Elazığ Sebze Hali Başkanı Rıza Gündüz ise, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İdris Alan ve beraberindeki heyete hoş geldiniz temennilerinde bulunarak, kendilerinden ETSO Yönetimine gelmeleri halinde bir takım istekleri olduğunu, Sebze hali yönetimi ve esnafları olarak bunları kendilerine ilettiklerini, sayın İdris Alan ve ekibinin üstlenmiş oldukları bu zorlu görevde kendilerine başarılar dileyerek “inşallah muvaffak olursunuz” temennilerinde bulundular.

Elazığ Sebze Hali Başkanı Rıza Gündüz’den sonra söz alan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı İdris Alan gerçekleştirdiği konuşmada;“Çok kıymetli sebze hali başkanımız Rıza Gündüz beyefendi ve değerli Yönetim Kurulu üyeleri, öncelikle bu hafta sonu, Pazar günü bizlere değerli vaktinizi ayırdığınız için şahsım ve ekibim adına sizlere teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere, sizlerin de takdiriyle ben de Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde sizlerin de dahil olduğunuz meslek grubu olan 6. Gruptan adayıyım. Allah nasip ederse sizlerin de oylarınızla ve desteğinizle inşallah Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde önce kendi grubumda seçimleri alacağım, akabinde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olacağım. Allah’ın izniyle seçimleri kazanıp yönetime geldiğimizde hiç şüpheniz ve hiçbir tereddüdünüz olmasın, her türlü talebinizde bir telefon kadar sizlere yakın olacağız. Halihazırda bizler bir nevi sizlerin avukatlığınızı yapmak için Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına talip olduk. Sizin sorun ve problemleriniz bizim için mutlak önemdedir. Bu sorunların çözümünde bizler aracılık görevi yapacağız, bunları çözeceğimize dair hiçbir şüpheniz hiçbir tereddütünüz olmasın.  

Bugün burada geçekleştirdiğimiz ziyarette bir kez daha gözlem ve istişare yapma fırsatımız oldu, hakikatten burada güvenlik ile ilgili problem var, binaların yapımının üzerinden yaklaşık 15 yıl geçmiş. Dolayısıyla  çatılarda yıpranmalar ve su kaçakları oluyor, bunları sayın başkanımızla istişare ettik, sağ olsun başkanımıza da hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, bunları mutlaka gereken mercilerle görüşüp çözüm noktasında ne gerekiyorsa elimizi taşın altına koyarak mutlak çözüme ulaştıracağız Allah’ın izniyle.

Bu vesileyle tekrar bizi kabul ettiğiniz için sizlere şahsım ve ekibim adına sonsuz teşekkürlerimi ve en derin saygılarımı sunuyorum, sağ olun var olun.”dedi.

İdris Alan'dan Sebze Hali Esnafına Ziyaret
İdris Alan'dan Sebze Hali Esnafına Ziyaret
İdris Alan'dan Sebze Hali Esnafına Ziyaret
İdris Alan'dan Sebze Hali Esnafına Ziyaret
İdris Alan'dan Sebze Hali Esnafına Ziyaret
İdris Alan'dan Sebze Hali Esnafına Ziyaret