İdam, Hemen Şimdi!

Suriyeli kadın terörist Ahlam Abashir'in bombalı saldırısında 6 kişi hayatını kaybetti, 81 kişi de yaralandı.

İdam, Hemen Şimdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saldırı, dünyada da geniş yankı uyandırırken terörist, Küçükçekmece’deki evinde yakalandı. Emri Afrin’den aldığı belirlenen Suriyeli teröristin emniyetteki ifadesi sürerken, tepkiler de art arda geldi…

Terör saldırısını en sert kınayan ve idam çağrısı yapan ise Milliyetçi Hareket Partisi oldu.

MHP'li İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, teröristin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak “Bu zalimleri, bu seri katiller, caniler için idam cezası getirilmelidir. Bu katliamı gerçekleştiren şerefsiz, alçak bebek katilleri, kanlarında boğulmalılar. İnsanım diyen herkes, vicdan sahibi her vatandaşımızın arzusu bu yöndedir. Bunların leşi yüreğimizi soğutur ancak.” notunu düştü.

Bu ses, ülkenin büyük bir çoğunluğunun ortak sesi ve vicdanın haykırmasıdır.

Kısasta hayat vardır ve öldüren öleceğini bilmelidir. Bilmelidir ki kendisine eylem yaptırıp Avrupa’da cenneti vaat edenlere artık kimse inanmasın. Bu dünyanın cenneti öldürmek değil yaşatmaktır. Ancak bu terörist cehennemi,  hem dünyada hem de ahirette yaşayacak. 

İdam artık bu ülkede konuşulmalıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde “AB bizi 55 yıldır kapısında bekletiyor” açıklamasını fırsat bilip idam bu ülkenin ceza hukukuna girmelidir.

MHP’nin bu çıkışını diğer partilerin de yapmasını bekliyoruz.