HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığında Bayrak Değişimi

HÜDA PAR Genel Merkezinin ve İl Başkanlığının tensipleriyle Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Muhammet Aydemir getirildi. İl gençlik kolları başkanlığı görev devir teslim işlemi il başkanlığı binasında ve İl Başkanı Yasin Kavaklı'nın takdimiyle gerçekleşti. 

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığında Bayrak Değişimi

Görev takdiminde bir konuşma yapan İl Başkanı Yasin Kavaklı; “Partimiz, gençlerle birlikte büyüyüp gelişmektedir. Şehrimizde yaptığımız faaliyetler ve üstlendiğimiz dava anlayışı gençlerimiz tarafından kabul görüyor. Kadrolarımıza her geçen gün bir genç kardeşimizi dâhil ederek hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Gençlerle birlikte çalışmaktan ve onlarla birlikte yol yürümekten de gurur duyuyoruz. 

Muhammed Ölmez kardeşimin, il gençlik kolları başkanlığı görevi süresince yapmış olduğu çalışmaları kıymetli görüyor, kendisini il başkanlığımızda görevlendirerek yolumuza devam ediyoruz. Göreve getirdiğimiz Muhammet Aydemir kardeşimin gençlik kolları çalışmalarımızı ileri bir seviyeye götüreceğine inanarak kendisine başarılar diliyorum. “