HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Elazığ Hakimiyet Gazetesi Elazığ'ın Beldelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gazetemizin bu haftaki durağı Yazıkonak Beldesi oldu.

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/ Hakimiyet Gazetesi Elazığ’ın Beldelerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi almaya devam ediyor.

Elazığ’ın önemli beldelerinden biri olan Yazıkonak’ı ziyaret eden Hakimiyet Gazetesi,Belediye Başkanı Aydın Ayaz’ın çalışmaları yerinden inceleyerek bilgi aldı.

Başkan Ayaz yaptığı açıklamada,’’Amacımız Yazıkonak’ı yaşanabilir bir belde haline getirmektir.Bunun için gece gündüz demeden aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz.’’dedi.

 

BELDEMİZİ KALKINDIRMANIN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ

Başkan Ayaz,’’Göreve başladığım günden itibaren  belde sakinlerinin hizmetinde bulunmaktan şeref duydum. Bismillah diyerek başladığım bu kutlu yolculukta gece - gündüz demeden büyük bir azim ve kararlılıkla ekibimizle birlikte çalıştık.Beldemizin vizyonuna yeni hizmetler sunarak şehrin en büyük beldesi Yazıkonak’ı kalkındırmanın mücadelesini verdik.’’dedi.

 

YAZIKONAK ELAZIĞ’IN EN GÜZEL BELDESİ KONUMUNA GELMİŞTİR

Başkan Aydın Ayaz,’’Bu güzel beldeye hizmet etmekten onur duyduğumuzu her fırsatta dile getirerek, hemşerilerimizin mutluluğunu öncelikli tutmayı kendimize şiar edindik.  Biz ekibimizle birlikte bu beldeyi yeniden imar etmeye çalıştık. Bugün Yazıkonak Beldesi caddeleri, bulvarları, asfaltları, sokaklara döşenen parke taşları ile çocuk oyun gruplarıyla, caddelerin ve camilerin temizliği ile Elazığ’ın en güzide beldesi konumuna gelmiştir.’’diye konuştu.

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Hizmetlerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Ayaz;’’ Şehrin en büyük beldesi olan Yazıkonak’ta hizmetlerimiz bundan sonra da artarak devam edecektir. Belde sakinlerimiz bizlerin hizmetlerini her daim benimsemiştir ve bizlere olan desteklerini belirtmişlerdir. Bundan sonrada belde sakinlerimizle istişarelerimiz artarak devam edecektir.’’dedi.

VATANDAŞLAR İLE İSTİŞARE YAPIYORUZ

Fırsat buldukça vatandaşları ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Ayaz,’’Yazıkonak Beldemizde yaşayan vatandaşlarımızı her fırsatta ziyaret ediyorum.İstişareler de bulunuyoruz.Yaşadığı sorunları dinleyip,çözüm yolları arıyoruz.’’dedi.

 

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI TEKRAR BAŞLADI

Başkan Ayaz,’’, Beldemizin Sanayi Mahallesi M. Selim Kiraz Caddesinde kanalizasyon çalışmaları yürütüyoruz.Beldemizde eksik alt yapı arterlerinin ve yeni imara açılan bölgelerin alt yapı çalışmalarının tamamlanmasını sağlamak için gerekli bütün çalışmaları yapıyoruz. Doğalgaz Şirketi ile görüşmelerimiz akabinde AKSA Doğalgaz Ekiplerimiz, Beldemizin Sanayi Mahallesi Balakgazi Sokak'ta çalışmalara başladılar.  Beldemize hayırlı olması diliyorum.’’dedi.

 

TAZİYE EVİMİZİN YAPIMINA BAŞLADIK

Başkan Ayaz,’’ 2018 Projeler kapsamına alınan  ve önemle üzerinde durduğumuz Beldemizin Yenibağlar Mahallesinde yapımı devam etmekte olan Taziye Evi ve Kur'an Kursu İnşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Taziye Evi ve Kur'an Kursunun ilk katının betonu atıldı.’’dedi.

KLAVYE KAHRAMANLARINA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Son zamanlarda sosyal medya üzerinden kendisine saldırı olduğunu da ifade eden Başkan Ayaz, ’’Belde sakinlerimizle olan güzel diyaloğumuzu hazmedemeyen bir grup tarafından, sosyal medyada adı sanı belli olmayan insanların açtığı sahte hesaplarla gündem oluşturduklarını sananlar ancak kendilerini aldatmaktadırlar. Mahalli idareler seçimlerine artık kısa bir zaman kala sosyal medya hesaplarında atıp tutan, fake hesap açan klavye kahramanları dostu - dosta kırdırmanın gayretinde bulunurken, kendini bilen değerli hemşerilerimin bu ve buna benzer durumlara asla fırsat vermeyeceğini çok iyi biliyorum.’’ dedi.