Hizmete Düşmanlık

Hizmet, her kim ve hangi siyasi partiden ve şahsiyetten gelirse gelsin halk içinse ve halkın hayatına birebir değen güzellikler sergiliyorsa kutsaldır, değerlidir ve anlamlıdır. Bu hizmete vesile olan her kim ve parti ise de takdire şayandır.

Hizmete Düşmanlık
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çemişgezek ilçesi, bir önceki dönem CHP’li belediye başkanı tarafından idare ediliyordu. Bir önceki dönem de Ak Partili başkanı tarafından. 

Çemişgezek Belediyesi CHP’li belediye tarafından yönetilirken Tunceli Milletvekili olan Gürsel Erol, ilçeye çok güzel bir park kazandırmış ve doğal olarak kendi adını vermişti. Yapılmasıyla birlikte ilçenin en önemli mesire ve piknik alanı konumuna yükselen ve Gürsel Erol adı verilen park, bugünlerde tadilat adı altında yıkılıp dökülmüş ve tabelası sökülerek bir kenara atılmış.

Parkın tadilata ne derece ihtiyacı vardı, tadilat yapılırken tabelanın sökülmesi gerekiyor muydu bilinmez ama, Ak Partili belediyenin bu parka, parkı her mevsim kullanan halka ve  bunun yapılmasına öncülük eden Gürsel Erol'a haksızlık ettiği konuşuluyor.

İddialar odur ki, park göstermelik tadilat ve tamiratın ardından isim değişikliği de yaşayacak ve Mustafa Ataş Parkı adıyla hizmet verecekmiş.

İnşallah bu duyumlarımız bir iddiadır. Çünkü bunun gerçekleşmesi önce Ak Parti’ye sonra da Mustafa Ataş’a büyük haksızlık ve kötülük olur. Bununla birlikte, Gürsel Erol için siyasi malzeme olur ki bunun altından yerel Ak Partililer kalkamaz. Gürsel Erol’un bu olayı ulusal bir kanalda ifade etmesi ile cumhurbaşkanlığı iletişim ofisi devreye girer ve konu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaşırsa hem Mustafa Ataş hem de Ak Partili Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız zor durumda kalır. 

Halkımız, hizmete düşmanlık ve hizmete ideoloji karıştırılmasından haz etmiyor. Hizmete bakıyor ve buna göre değerlendiriyor seçeceği ismi. Hele hele var olan bir hizmeti, sırf birilerinin ismini  silmeye yönelik hareketlere hiç sıcak bakmıyor hatta nefret ediyor.