Hizmet-İş, Afetzedeleri Unutmadı

6 Şubat depremlerinde tüm kamu kurumlarımız ve vatandaşlarımız gibi sivil toplum kuruluşlarımız ve sendikalarımız da ilk saatlerden itibaren deprem bölgelerine yönelik yardım çalışmalarını yürüttüler.

Hizmet-İş, Afetzedeleri Unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu konuda ilk harekete geçen kurumlardan biri de Hizmet-İş Sendikası oldu.

Komşu il Malatya’ya ilk saatlerde ulaşan Hizmet-İş Sendikası Elazığ şubesi, yardım organizasyonunu başlattı.

İlk etapta sıcak yemek, ekmek arası kumanya, kuru gıda, battaniye, çadır, çocuk bezi gibi yardımları ulaştıran Elazığ şubesi, ilerleyen günlerde de periyodik olarak bu yardımlarını devam ettirdi.

İl şubeleri bu çalışmaları yürütürken Hizmet-İş Kriz Masası, hem ülke genelindeki yardım organizasyonlarını yürüttü hem de afet bölgesindeki her bir üyenin ihtiyaç ve talebine göre çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Hak-iş Elazığ Başkanı ve Hizmet İş Elazığ Şube Başkanı Mustafa Bahçeci’nin ilk saatlerden itibaren kendi işletmesinden yüzlerce kumanyayı Malatya’ya ulaştırdığını, yönetim kurulu ile sendika üyelerinin de yardımları deprem bölgesine ulaştırılması ve dağıtılması  konusunda büyük fedakârlıklar gösterdiğini bizzat sahada gördük.

Acılarımızı paylaşarak azaltma yönünde Hizmet-İş sendikası Genel Merkezi ve Elazığ Şube Başkanlığının çalışmalarını takdirle karşılıyor, Başkan Bahçeci’nin şahsında tüm Hizmet-İş camiasına teşekkür ediyoruz.