Hizmet Belediyeciliği Revaçta

14-28 Mayıs seçimlerinin ardından başlatılan ve bir aydır devam eden seçmen memnuniyeti anketi çalışması bayram boyunca sürdü.

Hizmet Belediyeciliği Revaçta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda başta İstanbul olmak üzere tüm ülke genelinde 1994'teki belediyecilik ruhu için seferberlik başlatıldı. Tüm il ve ilçelerde oy kaybının telafi edilmesi için özel çalışma yapılacak.

AK Parti, kendisine oy vermeyen vatandaşın oy vermeme sebebini sordu. Bir aylık çalışmanın raporu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak. Seçmen memnuniyeti anketine göre yol haritası çizilecek. Bu süreçte kapısı çalınmadık, ulaşılmadık, kalbi fethedilmedik hiç kimse bırakılmayacak.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde gönül belediyeliği yanında hizmet belediyeciliği üzerinde de durulacak. Özellikle CHP’nin kazandığı belediyelerdeki hizmet eksikliği, yağışlarda ev ve işyerlerini su basma görüntüleri ve diğer belediyecilik hizmetlerindeki eksiklikler, Ak Parti’nin “hizmet belediyeciliği” sloganını daha değerli kılacak.

2024 yerel seçimlerinin anahtar kelimesi de hizmet belediyeciliği olacak. Millet İttifakı bileşenlerinin bugünden “ittifak yapmayacağız” söylemlerinin aksine seçimlere kısa süre kala illeri paylaşarak ittifak yapmaları bekleniyor.