Hemşerimiz Uzman Dr.Kızılkaya'dan Hakimiyet'e Ziyaret

Başak Meral Gündüz/Kastamonu-Çankırı Tabip Odası Üyesi hemşerimiz Uzman Dr.Fatih Kızılkaya, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret etti.

Hemşerimiz Uzman Dr.Kızılkaya'dan Hakimiyet'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazetemiz İmtiyaz sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Dr.Kızılkaya açıklamalarda bulundu. 

Dr.Kızılkaya yaptığı açıklamada,“Hakimiyet Gazetesine misafirperverliği için teşekkür ediyorum.1984 yılında Elazığ’da doğdum. 2008 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum.2016 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde aile hekimliği ihtisasımı  tamamladım. 2016 yılından beri Kastamonu da aile hekimi uzmanı olarak görev yapıyorum. Tıp eğitimimin dışında 2014 yılında şimdiki adı Milli Savunma Üniversitesi,Atatürk Stratejik Araştırmalar Enstitüsünün içerisinde istihbarat,terörizm ve istihbarat analizi yüksek lisans eğitimimi tamamladım.Her ne kadar ilimizin dışında olsakta her zaman buranın bir evladı olarak buradaki gelişmeleri takip ediyorum.Hakimiyet Gazetesine de çalışma hayatında başarılar diliyorum. Hakimiyet Gazetesi yıllardır Elazığ’ın nabzını tutan medyamız.”dedi.

Hemşerimiz Uzman Dr.Kızılkaya'dan Hakimiyet'e Ziyaret

Ahmet Toprak ise yaptığı açıklamada,“ Kastamonu-Çankırı Tabip Odası Üyesi hemşerimiz Uzman Dr.Fatih Kızılkaya’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor. Çalışma hayatında başarılar diliyorum.”dedi.