Hemşerhrimiz Kahraman'a Önemli Görev

Elazığlı hemşeherimiz İnşaat Mühendisi Mahmut Kahraman İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İSKİ Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Hemşerhrimiz Kahraman'a Önemli Görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hemşehrimiz İnşaat Mühendisi Mahmut Kahraman, İBB'nin yönetimi değiştikten birkaç ay sonra İSKİ Atık Su ve İnşaat Daire Başkanlığı görevine getirilmişti. Bir dönem Ak Parti'den Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı da olan Kahraman ,şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık oluru ile yatırımlardan sorumlu İSKİ Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

MAHMUT KAHRAMAN KİMDİR?

1971 yılında Elazığ'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ'da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler ön lisans programından, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ve Gebze Teknik Üniversitesi, Mimarlık bölümlerinden mezun oldu.

1995 yılında İSKİ Genel Müdürlüğü Atık Su İnşaat Daire Başkanlığında göreve başladı. İnşaat Mühendisi, kontrol amiri olarak şantiyelerde görev aldı.

2002 yılında Asya Yakası Atık Su İnşaat Müdürlüğü görevine getirildi. Bu dönemde birçok atık su arıtma tesisleri, atık su tünel ve şebeke, dere ıslahı, atık su terfi merkezi inşaatı ve idari bina yapımı vb. çalışmalarını yürüttü.

2019-2022 yılları arasında Atık Su İnşaat Dairesi Başkanı olarak görev yaptı.

2022 yılı Ağustos ayında İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Mahmut KAHRAMAN evli ve iki çocuk babasıdır.

Hakimiyet Gazetesi olarak Sayın Mahmut Kahraman’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diliyoruz.