Hemşehrimiz Nureddin Gül'e Önemli Görev

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığına Elazığlı Tecrübeli Siyasetçi ve İş İnsanı Nureddin Gül atandı.

Hemşehrimiz Nureddin Gül'e Önemli Görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi’nde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın talimatıyla geçtiğimiz hafta Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi kuruldu. Ülke sathındaki tüm seçim çalışmalarının ana koordinasyon merkezi olarak çalışacak olan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin başkanlığına Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından hemşehrimiz, iş insanı Nureddin Gül atandı. 

Nureddin Gül Kimdir?

İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ'da tamamlayan Gül, yükseköğrenimini Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde yapmıştır. 28 Şubat döneminde MGV Üniversite Başkanlığı yaparak aktif saha çalışmalarına öncülük etmiştir.

Elazığ'da AGD, Elimder, Esam, Evrensel Hafızlar Derneği gibi birçok Sivil Toplum Kuruluşunda görev yapan Gül, yerel seçimlerde iki defa Akçakiraz Beldesinden belediye başkanlığına aday olarak başarılı seçim dönemleri geçirmiştir. Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan Erbakan Vakfı’nda il ve genel merkez düzeyinde birçok görevde bulunmuş olan Gül, Yeniden Refah Partisi’nin kurulması ile birlikte Genel Merkez Eğitim Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Ayrıca Gül, Yeniden Refah Partisi’nin 6 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşen 2. Olağan Kongresi ile MKYK Üyeliğine seçilmiştir.