Hedefleri belirleyecek maç!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor Ligin 25. Hafta maçında sahasında Play-Off hattında bulunan Belediye Kütahyaspor'u konuk edecek

Hedefleri belirleyecek maç!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, TFF 3. Lig 1.Grup’un 25. hafta mücadelesinde 26 Mart Pazar günü Belediye Kütahyaspor’u konuk edecek. Doğukent Hıdır Bilek Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Trabzon Bölgesi C Klasman Murat Kasap yönetecek. Geçen hafta deplasmanda Lider Yeni Mersin İdman Yurdu’na yenilerek 3 maçlık galibiyet serisini noktalayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor Pazar günü Belediye Kütahyaspor’u mağlup ederek üst sıralara tırmanmak istiyor. Karşılaşma öncesinde 30 puanla 11. sırada olan temsilcimizin play-off hattı ile arasında 10 puanlık fark bulunuyor.
Temsilcimiz ES Elazığspor'da Muhammet Ensar Çavuşoğlu, Hakkı İsmet Şimşek, Mesut Saray, İzzet Topatar ve Emre Akgün Belediye Kütahyaspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Geride kalan 24 haftada 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Bordo Beyazlılar 25. Hafta öncesinde 30 puanla 11. Sırada bulunuyor. Play-Off hattında bulunan Karşıyaka ile arasında 10 puan fark bulunan Temsilcimiz rakip filelere 27 gol bırakırken kalesinde ise 33 gole engel olamadı. Belediye Kütahyaspor maçıyla 12. İç saha maçına çıkacak temsilcimiz 11 maçta, 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı ve 18 puan topladı. Konuk  ekip Belediye Kütahyaspor ise geride kalan 24 maçta 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 3 yenilgi ile 43 puan topladı ve 5. basamakta bulunuyor. 24 maçta rakip fileleri 37 kez havalandıran Kütahya Temsilcisi kalesinde ise 24 gole engel olamadı. Belediye Kütahyaspor dış sahada oynadığı 12 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi ile 22 puan topladı. Sezonun ilk yarısında Kütahya’da oynanan maçı ev sahibi takım 3-1’lik skorla kazanmıştı.