Haydar Evliyaoğlu, Resmi Müracaatını Yaptı

İş İnsanı Haydar Evliyaoğlu, Ak Parti İl Binasında düzenlediği basın toplantısı ile Ak Parti'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Haydar Evliyaoğlu, Resmi Müracaatını Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs’ta gerçekleşecek milletvekili seçimlerinde Ak Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan iş insanı Haydar Evliyaoğlu, resmi müracaatını yapmak üzere Ak parti Elazığ İl Başkanlığı’na geldi.

Ak Parti Elazığ İl Başkanlığına partililer ve kalabalık vatandaş topluluğu ile gelen Milletvekili Aday adayı Haydar Evliyaoğlu, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve SKM Başkanı Semih Tekmen tarafından karşılandı.

Aday Adayı Evliyaoğlu, Resmi müracaatını İl Başkanlığına sundu.
EVLİYAOĞLU: “HALK HAREKETİ OLAN PARTİMİZDEN ADAY ADAYI OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”

Ak parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Haydar Evliyaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sunmak, Elazığ ve Türkiye’ye hizmet etmek amacıyla aday adayı olduğunu söyledi. Evliyaoğlu, “Bugün halka rağmen değil halkın değerlerini yücelten inandığı gibi yaşamanın önündeki tüm engelleri aşarak bir halk hareketi olan partimizden Aday Adayı olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Değerli hemşehrilerimiz bildiğiniz gibi geçmişten bugüne teşkilatımızın çeşitli birimlerinde, il başkan yardımcılığı, seçim koordinasyon başkanlığı gibi görevlerde bulundum. Davamızın yükselmesi adına yaptığımız bu çalışmaları Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonuna katkı sunmak ve omuz vermek amacıyla Milletvekili Aday Adaylığını ilan etmiş bulunmaktayım. Bu davada milletvekili olmak her ne kadar onurluysa partimizin üyesi olmanın o kadar onur ve gurur verici olduğu bilinciyle ve adanmışlığıyla huzurunuzdayım. Gençliğimi ve enerjimi Türkiye’nin yeniden inşasına kullanmak ve bunu şehrimize yansıtmak için destekleriniz talibim. Rabbimin nasip etmesi parti teşkilatlarımızın tensipleri ve siz değerli hemşehrilerimizin de takdirleriyle bu şehre hizmet için çıktığımız bu yolda bizlere desteğini esirgemeyen aile ve parti üyelerime tüm dost ve arkadaşlarımız ile dava arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz bu yola önceki görevlerimizde olduğu gibi bu davanın omuzlarına yük olmaya değil bu davanın omuzlarındaki yükü almaya talip olmak için yola çıktık. Gayret bizden takdir yüce Allah’tan. Bu vesileyle de Aday Adaylığı başvurusunda bulunan tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum çıktığımız bu hizmet yarışında rabbim bizleri mahcup etmesin” dedi.
YILDIRIM: “2023 SEÇİMLERİ DİĞER GEÇİRMİŞ OLDUĞUMUZ SEÇİMLERDEN DAHA ÖNEMLİ”

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, aday adayı Haydar Evliyaoğlu’na başarılar dileyerek, yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaptı. Yıldırım, “Öncelikle çıkmış olduğu bu yolda rabbim yolunu ve bahtını açık etsin kardeşimizin. Aynı zamanda hakkında ne hayırlıysa rabbim onu nasip etsin. Bizler biz diyebildiğimiz sürece bu partiye, bu davaya, bu lidere destek vermeye devam edeceğiz. Bizler Ben’e dönüşmediğimiz sürece Allah’ın izniyle bu büyük aileyi hiç kimse yıpratamaz. Biz her seçime çıkarken bu seçimin çok önemli olduğunu söylemiştik, doğru söylemiştik, yerinde söylemiştik. Şimdi yeni bir şey söylüyoruz bir diğerine benzer olmakla birlikte ama apayrı önemi olan bir şey söylüyoruz. 2023 seçimleri diğer geçirmiş olduğumuz seçimlerden daha önemli. Zaman zaman bekadan bahsettik bazıları bizi abartılı bulmuş olabilir ne bekası, ülke yerinde duruyor kim saldırıya geçti, kim istila etti ki öyle değildi. Öyle olmadığını da bugün çok yakinen görmeye başladık. Bu ülke ve bu coğrafya ve bu lider ve ekibi üzerinde inanılmaz oyunlar oynanıyor” şeklinde konuştu.