Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yoktur

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Şehit Hasan Halit Küçük Ortaokulu özel eğitim sınıfları özel bir otelde kahvaltı etkinliğinde misafir edildiler.

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yoktur

Özel Eğitim Öğretmeni Bilge Demli Kilimci yaptığı açıklamada: "Dünya Engelliler Günü farkındalığı arttırıp birbirimize daha çok destek olmak için sunulan bir fırsat olmakla birlikte bu özel günde otelin sahipleri, müdürleri ve çalışanları çocuklarımızla hususi olarak ilgilenip sohbet ettiler. Çocuklarımıza büyük bir içtenlikle sahip çıkıldığını görmek öğretmenleri olarak bizleri çok mutlu etti” dedi.

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yoktur

ENGEL ELDE, AYAKTA, GÖZDE DEĞİL, NASIRLAŞMIŞ KALPTEDİR

Bilge Demli Kilimci: "Bizler biliyoruz ki engel elde, ayakta, gözde ve kulakta değildir. Engel yaşarmayan gözde, nasırlaşmış kalptedir.  Çocuklarımızın gözleri parladığı sürece kalplerimiz asla engel tanımayacaktır. Çünkü en büyük engel sevgisizliktir. Yalnızca bugün değil her gün hatırlanmak gerek. Herhangi bir ‘’aralıkta’’ değil, her zaman yanlarında olmalıyız. Yaşamlarını kolaylaştırmak, hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmak, önlerine çıkan engelleri kaldırmak için engelsiz bir yaşam için ellerimiz daima birlikte olmalıdır. Hayatı paylaşmak için engel yoktur. Sevgi paylaşmanın yoludur” dedi.