Hasret Hiç Bitmedi

Başak MERAL GÜNDÜZ/ Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde meydana gelen depremde Mustafapaşa Mahallesi'nde 5 katlı Aykent Apartmanı'nın çökmesiyle kızını, oğlunu, eşini, kayınbabasını ve kayınvalidesini kaybeden Serhat Aslan,'24 Ocak depreminde yavrularımı ve eşimi kaybettim anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor' dedi.

Hasret Hiç Bitmedi

TESELLİYİ SAĞ KALAN YAKINLARIMDA BULDUM
Yakınlarını kaybetmenin acısını hala yüreğinde yaşadığını belirten Serhat Aslan, "Kaybettiklerimin acısını içime gömdüm Allah’ın takdiri .En çok babam ve annem teselli ediyor beni.Bir şekilde hayat devam  ediyor. Deprem anı aklıma geldiğinde tabii ki hüzünleniyorum, unutmak mümkün değil ki..Allah'tan gelene 'Amenna.' dedik, acımızı bağrımıza gömdük.

Duygu dolu anlar yaşayan ve bazen cümle kurmakta zorlanan Aslan,“24 Ocak her geldiğinde içimiz yanacak.O acıyı her zaman hissediyoruz. Unutmuyoruz her an aklımızda”dedi.

Deprem olduğu an evde olmadığını 10 dakika içinde dışarıya çıktığını aktaran  Serhat Aslan,”Çocukları ve eşimi kayınvalideme bıraktım orada kalacaklardı.Biraz oturup çıktım evime geldim bir anda  ufak bir sallantı oldu. Bir daha vurduğu zaman korktum çok kötüydü.Her taraf sanki birbirine geçiyordu. Kötü bir felaketti. O anda çocuklarıma yetişmeye çalıştım eve koştum toz duman içerisindeydi bina çökmüştü. Sonrasında,Elazığ’ın tüm yetkilileri yanımızdaydı.Yavrularımın eşimin,kayınvalidemin ve kayınbabamın cansız bedenine depremden sonraki gün ulaşabildik.

Acımız çok büyük ve anlatılacak gibi değilHayat devam ediyor ama nasıl devam ediyor biz biliriz.Rabbim inşallah hiçbir zaman tekrar o acıyı ve felaketi kimseye yaşatmaz. Onların hepsi şehit oldu.”dedi.

Hasret Hiç Bitmedi