Hasret Edirne'de bitti!

Ligde 3 haftadır galibiyete hasret olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, 9. hafta maçında Edirnespor'u yenerek hayata döndü

Hasret Edirne'de bitti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 9. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, Edirnespor’la karşılaştı. Muğla Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Tayfun Sarı’nın düdük çaldığı maça Bordo-Beyazlı ekibimiz; Yiğit, Hasan, Eray Berk, Emre Akgün, Muhammed Ensar, Hakkı İsmet, Mesut, Salih, Fırat, Zeki ve Ömer Faruk onbiriyle çıktı. Edirne Havsa Kaymakamı hemşehrimiz İsmail Hakkı Batı ile Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın da takip ettiği müsabakaya takımlar birlikte ‘Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun’ yazılı pankartla çıktılar. Orta saha mücadelesi şeklinde başlayan maçın ilk yarım saatlik diliminin ardından oyuna ağırlığını koyan Bordo-Beyazlı ekibimiz, 37. dakikada Mesut Saray’ın golüyle 1-0 öne geçti. Kalan sürede savunmasında hata yapmayan Entegre Solar Elazığspor, devreye üstünlükle girmeyi başardı. İkinci yarıda da etkili olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, 67. dakikada yıldızı Ömer Faruk Sezgin’le farkı 2’ye çıkardı. Kalan sürede hata yapmayan temsilcimiz, sahadan 2-0’lık skorla galip ayrılmasını bildi.
3 maç sonra galibiyet alan ve puanını 13’e yükselten Bordo-Beyazlı ekibimiz gelecek hafta evinde Nevşehir Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

ZEKİ CEZALI DURUMA DÜŞTÜ!
Öte yandan maçın ilk yarısında sarı kart gören ön libero Zeki Korkmaz bu sezonki 4. İhtarını aldı ve cezalı duruma düştü. Tecrübeli oyuncu gelecek hafta iç sahada oynanacak olan Nevşehir Bld. maçında sahada olamayacak. İkinci yarıda sarı gören Ömer Faruk Sezgin ise ceza sınırına geldi.