Hasan maça yetişecek mi?

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor'da, haftasonu oynanacak olan K. Köprü Belediyespor maçı öncesi sol bek Hasan Ekici maça yetiştirilmeye çalışılıyor

Hasan maça yetişecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 15. Haftası’nda Pazar günü deplasmanda Karbel Karaköprü Belediyespor’la karşılaşacak olan temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor’da Hasan Ekici maça yetiştirilmeye çalışıyor. Kasık ağrısından dolayı özel bir program dahilinde antrenmanlarını sürdüren genç oyuncunun son durumuna Şanlıurfa seferi öncesinde karar verilecek. Elazığspor sağlık heyeti tedavisine devam edilen Hasan’ı maça yetiştirmek için yoğun çaba harcıyor.
Takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan bu haftaki maçta da sahada olamayacak. Bordo-Beyazlı ekibimizin deplasmanda oynanacak olan K. Karaköprü Belediyespor maçı için Cuma günü Şanlıurfa’ya gitmesi bekleniyor.

ELAZIĞSPOR’DAN BAŞSAĞLIĞI
Öte yandan Bordo-Beyazlı kulüp hayatını kaybeden eski milli futbolcu hemşehrimiz Mehmet Oğuz için bir başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda; “Türk Futbolunun efsane isimlerinden A Milli Takım, Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen hemşehrimiz “Büyük Mehmet” lakaplı Mehmet Oğuz’un vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.